Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24661 tot 24665
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

De winnaars en verliezers van de globalisering in één simpele grafiek

In de studie ‘Global Income Inequality by the Numbers: in History and Now’ (PDF) publiceert econoom Branko Milanović van de Wereldbank de resultaten van zijn onderzoek naar inkomensongelijkheid en de gevolgen van de globalisering. Eén van de grafieken uit dat rapport  illustreert de veranderingen in reëel inkomen tussen 1988 en 2008 (uitgedrukt in constante internationale dollars) voor de verschillende lagen in de globale maatschappij, van de armste 5% tot de rijkste.In én oogopslag wordt de ganse globaliseringsbeweging duidelijk, want...

Bron: thanhniennews.com
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Bankier ter dood veroordeeld tijdens Vietnamese fraudezaak

Vu Quoc Hao, the former general director of Agribank Financial Leasing Co. (FLKO) No. 2, is sentenced to death for embezzlement by the People's Court of HCMC

Bron: nos.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Ook Duitsland krijgt minimumloon

De grootste partijen in de Bondsdag hebben een struikelblok uit de weg geruimd

Bij de kabinetsformatie in Duitsland zijn de onderhandelaars van CDU/CSU en SPD het eens over de invoering van een wettelijk minimumloon. Daarmee is een belangrijk struikelblok in de onderhandelingen tussen christen-democraten en sociaal-democraten opgelost.

Bron: deadvocatenwijzer.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Werkgevers versoberen secundaire arbeidsvoorwaarden

Ruim één derde van de werkgevers heeft de secundaire arbeidsvoorwaarden van het personeel het afgelopen jaar versoberd. Maar liefst 20 procent wil dit in de toekomst ook gaan doen. Daarnaast heeft 8 procent de secundaire arbeidsvoorwaarden helemaal afgeschaft.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Film over Bitcoin in première in januari 2014

Na meer dan een jaar filmen wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de film The Rise and Rise of Bitcoin (IMDB). Op 15 januari 2014 staat de première van de eerste film over Bitcoin gepland.