EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24661 tot 24665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

Niet enkel taal verdeelt Oekraïne in twee

Oekraïne is niet alleen geopolitiek in twee delen, respectievelijk gericht op West-Europa en Rusland, opgesplitst. Dat schrijft het medische magazine The Lancet. Het magazine wijst er immers op dat de levensverwachting in het westen van Oekraïne nagenoeg vijf jaar hoger ligt dan in het oostelijk deel van het land. Het verschil moet volgens The Lancet grotendeels worden toegeschreven aan een groter probleem van alcoholisme en een hoger niveau van tabaksconsumptie in het oosten van het land, waar er bovendien ook minder toegang zou zijn tot een kwalitatieve gezondheidszorg. Het magazine heeft het daarbij over een culturele scheidingslijn die ook belangrijke gevolgen heeft voor de volksgezondheid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

8 redenen waarom er geen Derde Wereldoorlog komt

De waarschijnlijkheid dat er een Derde Wereldoorlog uitbreekt is bijna nihil, schrijft The Week journalist John Aziz. De globale onderlinge handelsafhankelijkheid is immers too big to fail zijn geworden. Gezien de vele speculaties over een nieuwe Koude Oorlog ligt die conclusie niet voor de hand.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

Nederland behoudt AAA-status bij Moody's

Nederland houdt de hoogste kredietstatus die er is bij beoordelaar Moody's (AAA). Volgens het bedrijf zijn de vooruitzichten beter geworden. Die waren negatief, maar zijn nu stabiel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

Rabobank bevestigt: wil geen Bitcoinbedrijven faciliteren

In december vorig jaar heb ik Rabobank, de grootste bank van Nederland, via haar perswoordvoerder Marie-Christine Reusken, 8 vragen gesteld over haar houding ten aanzien van Bitcoin. Dit naar aanleiding van het bericht over het bestaan van een ethische commissie binnen de Rabobank die adviseerde bitcoinhandel niet te faciliteren. In een artikel van 19 februari op toonaangevende bitcoinsite Coindesk geeft Nederlands grootste bitcoinwisselkantoor Bitonic aan dat Rabobank nog steeds ronduit anti-bitcoin is. Aan de andere kant geeft de nieuwe Nederlandse exchange Clevercoin aan wel een positieve houding te zien bij de Rabobank, hoewel dit toen nog niet daadwerkelijk had geleid tot een klantrelatie. Vele emails, telefoontjes en toezeggingen later heeft de bank uiteindelijk een aantal van mijn vragen beantwoord, zonder echter toe te lichten waarom de overigen niet zijn beantwoord. Hieronder de vragen/antwoorden en daarna mijn conclusie.

Lees verder op debitcoin.org
Geplaatst op: zaterdag 8 maart 2014

Ook Mexico kan fluiten naar goud van de centrale bank

Opgeslagen goud en centrale banken, het blijft een ongelukkige combinatie. Na Duitsland heeft ook Mexico grote moeite het bij andere centrale banken opgeslagen goud terug te kijgen.

Opgeslagen goud en centrale banken, het blijft een ongelukkige combinatie. Na Duitsland heeft ook Mexico grote moeite het bij andere centrale banken opgeslagen goud terug te kijgen.

Iedereen kent inmiddels de lijdensweg van de Duitse centrale bank wat betreft haar strijd om het eigen goud terug te krijgen. De Bundesbank heeft goud opgeslagen bij een aantal bevriende centrale banken, maar bepaald de Federal Reserve, de Banque of France en de Bank of England.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs