EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24676 tot 24680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

De ‘bug’ in Bitcoin uitgelegd, en de invloed op het ecosysteem

In de Week van Bitcoin #15 bespreken Paul Buitink en Tuur Demeester de prijsontwikkelingen van de laatste week, waarbij met name opviel dat de Mt Gox prijs nu sterk onder de overige exchanges ligt. De belangrijkste reden voor de dalende koersen deze week was de transaction malleability bug, waar met name Mt Gox nog steeds last van heeft. Deze bug maakt het mogelijk om het transactienummer van een transactie te wijzigen na verzending om zo exchanges in verwarring te brengen. Silk Road 2.0 was gehackt deze week, ook dat zou gelegen hebben aan deze bug, maar daar wordt aan getwijfeld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

De kans is groot dat je veel geld zal verdienen als je dit doet

Veel beleggers wachten op de ideale momenten om aandelen te kopen. Helaas boek je maar weinig rendement met dergelijke praktijken. Dit geldt zowel voor individuele aandelen als voor aandelen in het algemeen. De grootste rendementen behaal je door te investeren als er niets anders dan problemen zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Er vloeit nu ontzettend veel geld naar deze sector

De ene technische barrière na de ander wordt in snel tempo genomen door de goudmijnen. De junior goudmijnen en de mid-Tier goudmijnen profiteren hiervan het meeste. Als we kijken naar GDXJ, de ETF die kleine producerende goudmijnen en junior goudmijnen groepeert, zien we dat de beleggers massaal storm lopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

'Bedrijven dwingen ontslag af met truc ziekteverzuim'

Bedrijven sjoemelen met het ziekteverzuim van hun medewerkers om ze na twee jaar op straat te kunnen zetten. Dat stelt CNV Vakmensen maandag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Merkel stelde veto tegen Schaübles plan om Griekenland nog meer geld te sturen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft een voorstel van haar minister van Financiën Wolfgang Schaüble om de Grieken nog voor de Europese verkiezingen van mei vers geld aan te bieden, met haar veto geblokkeerd. Dat schrijft Der Spiegel. 

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs