EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24686 tot 24690
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Diverse factoren wijzen erop dat grondstoffen alleen nog maar omhoog kunnen

Ze zijn gehaat door vele beleggers, maar instappen op het juiste moment kan voor immense winsten zorgen. Daarom dat de aantrekkingskracht van grondstoffen altijd aanwezig is. Na enkele moeilijke jaren lijkt de tijd terug rijp voor een stijging van de grondstofprijzen, zo denk ook James Paulsen, strateeg bij Wells Capital Management op IEX Profs daar over.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Hoe Oekraïners ei zo na de Bitcoin overnamen en een fataal gebrek in het systeem blootlegden

Bitcoins. Het doel van Bitcoin was om een munteenheid te creëren die vrij is van staatsmanipulatie. Voor manipulatie door machtige privéconcerns ligt de markt echter wel open. Leonid Bershidsky vertelt het verhaal van CEX.io, een Oekraïens bedrijf dat vorige week op het punt stond een meerderheidsbelang te realiseren in de Bitcoinproductie, maar dan vrijwillig zijn dominantie opgaf.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Dirk Bezemer: Geld is niet een ding, het is vertrouwen

Marketupdate sprak met financieel en monetair econoom Dirk Bezemer over de oorzaak van de crisis waar we ons nog steeds in bevinden. Volgens Bezemer is ons geldsysteem een piramidespel geworden, maar moeten we de oplossing niet zoeken in goud.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

China heeft nu de derde grootste goudreserves ter wereld

China heeft laten weten dat het zijn goudreserves heeft verhoogd met 76 %. Hiermee wordt het de derde grootste goudbezitter ter wereld, achter de Verenigde Staten en Duitsland. Volgens een rapporteringsysteem op vrijwillige basis van het IMF heeft China in 2013 zo’n 622 ton goud toegevoegd aan zijn reserves aldus Scrap Monster.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

De prijs van Fukushima: Japanse vis is gedoemd (en sushi ook...)

Tsukiji Fish MarketHet ongeval met de Japanse kerncentrale Fukushima twee jaar geleden heeft een desastreuse impact gehad op de wereldwijde interesse voor de culinaire sector van het land. Uit angst voor de gevolgen van een mogelijke radioactieve contaminatie hebben vele consumenten zich immers van de Japanse keuken afgekeerd. In Zuid-Korea werd inmiddels elke invoer van vis en andere maritieme voedingsproducten uit Japan verboden. Dat heeft zware consequenties, want vis vormt niet alleen een integraal deel van de Japanse eetcultuur, maar vertegenwoordigt ook één van de belangrijkste exportsectoren van het land.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs