EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24691 tot 24695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Het komt helemaal goed met de Groeilanden

De Groeilanden hebben een stevige tik op de neus gekregen van de financiële markten. Beleggers toonden weinig zitvlees en trokken omvangrijke kapitalen terug uit de regio’s. Een dip van voorbij gaande aard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

4 grafieken over goud die je hart sneller doen slaan

Je kunt er niet naast kijken, het momentum van goud zit goed. Tegen alle verwachtingen in is goud het best presterend actief op de financiële markten dit jaar. Onderstaande 4 grafieken laten de goudbeleggers alvast hun hart sneller slaan, aldus US Funds. Goud had er vorige week zijn beste week opzitten sinds oktober vorig jaar, de call opties voor een goudprijs van $ 2.200 tegen juni 2015 stegen afgelopen week 24 %, maar er is meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

TOV-Hazel: Goud door $ 1300 per ounce

Na een aantal testjes op $ 1279 is goud er vorige week goed doorheen gebroken. Het $ 1300 weerstandspunt werd hierna ook doorbroken en goud noteerde aan het eind van de laatste handelsdag van vorige week $ 1318,75. Ook het zilver haalde iets van achterstand in en noteert boven $ 21 per ounce.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

The Usual Suspects: Goud, Geld & China

Deze week ging de aandacht met name uit naar de banencijfers uit de Verenigde Staten waarbij met name gekeken werd of de tegenvallende cijfers van vorige maand een uitzondering waren, of juist het begin van een nieuwe trend. Inmiddels weten we dat er deze week 20.000 minder aanvragen zijn geweest maar dat de banengroei in de VS weer tegenviel. Tevens maakten de BoE en de ECB bekend een pas op de plaats te maken en het huidige beleid te handhaven.

[...]

Lees verder op goldrepublic.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Column Kees de Kort | Klein raadseltje

De industriële productie in de VS daalt, weet BNR's Kees de Kort. "Dan zou je zeggen: so what? Maar we weten ook dat de inkoopmanagers uit de industrie in de VS torenhoge cijfers bevat. Dus hoe kan het zo zijn dat de inkoopmanagers dolenthousiast zijn en de productie niet of nauwelijks stijgt?

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs