Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 24691 tot 24695
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

‘Internet of Things’ is de nieuwe technologie revolutie

‘Internet of Things’ gaat groot worden, heel erg groot. Beleggers die op zoek zijn naar kansen in de technologie hoek krijgen hier een opgelegde kans aangeboden.

“Internet of Things’ zal de komende jaren een stormachtige groeifase doormaken. We durven nog wel een stapje verder te gaan: het zal uw leven drastisch veranderen (lees: verbeteren). Je kunt het zo gek niet bedenken, of internet gaat een rol spelen bij vrijwel alles wat u gebruikt. Internetverbindingen zullen in duizelingwekkende hoeveelheden ingebouwd gaan worden in de meest basic producten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Goldman Sachs koopt goud, maar zegt zijn klanten te verkopen

Venezuela heeft een probleem. Onder het vorige regime van Hugo Chavez werden de dollar reserves afgebouwd en de goudreserves opgebouwd. Helaas kan je nog steeds niet veel doen met goud in de internationale handel, daar heb je nog steeds Amerikaanse dollars voor nodig. En dat heeft Venezuela niet meer zoveel, maar Goldman Sachs wel.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Huizencrisis VS terug van weggeweest?

De Huizenbubbel van 2006/2007 in de States die leidde tot de Kredietcrisis van 2008 – waarvan we allemaal nog de gevolgen dragen – lijkt terug van weggeweest, althans in Noord-Amerika.  Noem het Huizencrisis BIS.  Reuters heeft het op zijn voorpagina : Leners hebben meer en meer moeite de afbetalingen van hun hypotheek na te komen; leningen die ze maakten tijdens en voor de huizenbubbel, een trend die een nieuwe klap kan toedienen aan de grote banken van het land.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Nieuw onderzoek: rommelden banken ook met de goudprijs?

De Duitse toezichthouder op de financiële markten, Bafin, onderzoekt hoe individuele banken participeren in het vaststellen van goud- en zilverprijzen.

Bron: hln.be
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Groot-Brittannië wil uitkeringen voor nieuwe EU-immigranten indijken

27/11/13 - 10u52  Bron: Reuters © getty. De Britse premier David Cameron heeft vandaag gezegd dat hij het moeilijker wil maken voor immigranten uit de Europese Unie om toegang te krijgen tot de Britse sociale zekerheid. Met Europa wil hij de wetten van vrij verkeer van personen heronderhandelen.