EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2471 tot 2475
Geplaatst op: woensdag 17 mei 2017

Dollar Index daalt tot laagste punt sinds november

De onrust rondom Trump lijkt ook zijn stempel te drukken op de financiële markten. Zo staat de dollar flink onder druk en staat de Dollar Index op het laagste niveau sinds november 2016.

Lees verder op goudverzekerd
Geplaatst op: woensdag 17 mei 2017

Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump

‘Grootschalige rellen in VS als afzettingsprocedure officieel in gang wordt gezet’

‘Grootschalige rellen in VS als afzettingsprocedure officieel in gang wordt gezet’

Zoals we al voorspelden lijkt president Donald Trump het doelwit van een ware staatsgreep te worden, gepleegd door het establishment van beide partijen in Washington, de ‘Deep State’ schaduwregering achter de Clintons, en de door hen gecontroleerde massamedia, die allen functioneren als werktuigen van de extreemlinkse globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’. Middels klassieke propaganda technieken, disinformatie en nepnieuws moet het Amerikaanse volk zover gebracht worden om een afzettingsprocedure tegen Trump, bedoeld om hem nog dit jaar uit het Witte Huis te krijgen, te accepteren en te ondersteunen.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: woensdag 17 mei 2017

Goud: de beste verdediging

Steeds vaker worden we geconfronteerd met ontwikkelingen die ons zowel op dit moment als ook in de toekomst financieel raken. Zo kost het tegenwoordig geld om je spaarcenten op een bankrekening te parkeren en is de belofte van een toekomstig pensioen niet zo zeker als voorheen werd aangenomen door iedereen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 mei 2017

Beurs kent slechtste dag sinds Trump aan de macht kwam

De commotie rond de Amerikaanse president Trump heeft dan toch een impact op de beurzen. En die was ook in Brussel voelbaar. De Bel20 kreeg het grootste dagverlies sinds Trump te verwerken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 mei 2017

5 schaduwkanten van rijkdom: wil je mij of mijn geld?

Een bezoeker stelde de vraag aan Quora.com of het echt de moeite loont om rijk te worden. Het topantwoord werd gegeven door een anonieme multimiljonair en het biedt inzicht in hoe het is om rijk te zijn. Er zitten ook een reeks levenslessen in. “Toen ik rond mijn vijfentwintigste mijn zaak verkocht was ik van de ene dag op de andere vijftien miljoen dollar rijker. Mijn  antwoord op je vraag is: rijk zijn is beter dan niet rijk zijn, maar het is lang niet zo goed als je denkt. Het grootste voordeel van rijk te zijn is dat je je niet zoveel zorgen meer hoeft te maken over geld. Er blijven dingen die buiten je budget liggen, maar de meeste kosten kan je maken zonder er echt over te moeten nadenken. Dat is mooi, maar er zijn ook nadelen verbonden aan rijk zijn.” Zoals:

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs