Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 24701 tot 24705
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

De forse ruk naar rechts : iedereen een fort!

Eerst was het Fort Europa waarbij gepoogd werd niemand meer binnen te laten van” buiten” (hoewel de illegale immigratie vooral via Spanje en Italië blijft aanhouden).

Maar nu gaan we binnen dat Europa precies allemaal zelf kleine fortjes bouwen, rond de individuele landen.  Groot-Brittannië toch alvast dat wel wat ziet in een Fort Engeland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

IMF wil bail out nieuwe stijl

Het IMF is bepaald niet onbeschadigd uit haar deelname aan de redding van een aantal Europese landen gekomen. Hoog tijd voor de instelling het anders te willen aanpakken in de toekomst.

Het IMF is terugblikkend weinig gelukkig met hoe de diverse bail-out’s in Europa zijn verlopen. Volgens het ooit zo onaantastbare instituut heeft Europa een grote fout gemaakt door landen als Griekenland en Portugal ‘bijna alle pijn het de herstructurering en het herstel voor eigen rekening te laten nemen.’ Dat moet in het vervolg dan ook anders.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Bitcoin-koers doorbreekt grens van 1000 dollar

De koers van de Bitcoin is vandaag voor de eerste keer door de psychologische grens van 1000 dollar (omgerekend 735 euro) gebroken. Dat schrijft techsite

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Bois Sauvage koopt proces af voor 9 miljoen euro

De holding Bois Sauvage heeft een minnelijke schikking bereikt met het Brusselse parket. Voor 9 miljoen euro worden de holding en haar toplui niet meer vervolgd voor handel met voorkennis in Fortis-aandelen in oktober 2008. Dat bevestigt het Brusselse parket.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Griekenland zal in 2014 in recessie blijven

Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in recessie blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.