Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 24701 tot 24705
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Het beleid van nationale helden Mark Rutte en Diederik Samsom blijkt te werken.

 en daar gaan we! Nederland is volgens de rekenmeesters van het CBS nu echt helemaal hartstikke onwijs uit de recessie des totaaldoods! Met andere woorden, vandaag is het één groot enorm gigantisch feest voor iedereen. In tijden groeide de economie niet zo keihard als nu! De cijfers van Duitsland en Frankrijk werden vanmorgen trouwens ook bekend. De groei in Duitsland is iets minder groot dan verwacht en Frankrijk zit 'onverwacht' weer in de rode cijfers. En dan noemen ze ons het zorgenkindje van Europa? Prutsers. Het beleid van nationale helden Mark Rutte en Diederik Samsom blijkt te werken. De trui van Spekman is het symbool van deze economische overwinning en de toespraken van Zimmerfrans geven onze nationale trots gestalte tot ver over de eigen landsgrenzen. Eindelijk is daar het zo lang en vurig verwachtte herstel van de economie: we zijn er dit kwartaal maar liefst 0,1% op vooruit gegaan. BAM. Groene waas, auto's kopen en ons helemaal de mallemoer in consumeren, dat is wat we vandaag loeihard gaan doen! Geen BTW-verhoging die ons nog kan tegenhouden, geen lastenverzwaring is ons nog de baas. Keihard door de algehele burgerhaat en belastingobesitas van onze heldhaftige regering heen zullen wij de telramen van het CBS laten merken uit welk een glorieus steen de Nederlandse consument gemaakt is. Wij zijn Holland, en wij groeien economisch. 0,1%! Eet dat, wereld. (PS, we hebben ook 46.000 banen minder, maar daar laten we ons feestje niet door verpesten hoor. BIERRRR!)

Bron: againstcronycapitalism.org
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Janet Yellen (een soort geschoren Bernanke) bevestigt: geen audit bij Federal Reserve

This isn’t a surprise. There is no way she would have been considered for the top job at the Fed had she been for an audit.

But we must keep the pressure on and we are thankful that Senator Vitter raised the issue.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Nieuwe CEO Belgacom krijgt meer dan 290.000 euro

Belgacom gaat een headhuntersbureau vragen een shortlist van kandidaten op te stellen om de ontslagen topman Didier Bellens op te volgen. Voorlopig nemen financieel directeur Ray Stewart en voorzitter Stefaan De Clerck gezamenlijk diens bevoegdheden waar. Dat heeft de raad van bestuur van Belgacom vandaag beslist.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Ook deze week komt Beurs.com elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. In dit artikel hebben we de volgende 15 gratis tips voor je samengevat.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Bitcoin: Zet de Dark Wallet de overheid buitenspel?

Een groep zelfverklaarde crypto-anarchisten, genaamd UnSystem, werkt aan een systeem dat Bitcoin gebruiksvriendelijker zou moeten maken.

Tevens willen ze de veiligheid vergroten door middel van de zogenaamde Dark Wallet (DW).