EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24711 tot 24715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

US Mint ziet verkoop goud en zilver dalen

De US Mint heeft in de eerste twee maanden van dit jaar minder goud en zilver verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. De verkopen zijn na twee maanden wel beter dan in 2012, maar de cijfers van 2013 worden vooralsnog niet gebroken.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Hoofd Bitcoin Exchange dood angetroffen

Autumn Radtke , de 28-jarige CEO van de startup van een Bitcoin exchange, is vorige week dood gevonden onder mysterieuze omstandigheden in haar huis in Singapore .

Autumn Radtke , de 28-jarige CEO van de startup van een Bitcoin exchange, is vorige week dood gevonden onder mysterieuze omstandigheden in haar huis in Singapore .

De in de VS geboren baas van First Meta werd dood aangetroffen door de politie op 28 februari van dit jaar. De oorzaak van haar dood moet nog worden bepaald. In een verklaring op de website van First Meta stond dat het bedrijf “was geschokt en bedroefd door het tragische verlies van onze vriend en CEO Autumn Radtke .”

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

'Driekwart gemeenten moet gaan bezuinigen'

Ongeveer 75 procent van de Nederlandse gemeenten verwacht in 2015 te moeten bezuinigen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014

Schalie olie en aardgas boom VS is goed nieuws

De schalie olie en aardgas boom in de VS is, uiteindelijk, gunstig voor de gehele wereld. Lagere energiekosten werken positief door in de bedrijfswinsten en in de portemonnee van consumenten.

De belangrijkste gebeurtenissen op de energiemarkten was in de afgelopen maanden ongetwijfeld de Amerikaanse schalie olie en –gas boom. De economische gevolgen van deze boom kunnen onmogelijk onderschat worden: dat reikt veel verder dan iedereen op het eerste gezicht zou denken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Spaanse ouders krijgen 2500 per baby en kinderbijslag

De Spaanse overheid probeert het krijgen van kinderen te stimuleren door ouders een geldbedrag te geven. Ze zijn alleen niet zo gek als de Finnen. In Spanje wordt bij ieder babytje een bedrag van 2500 euro uitgekeerd. De overheid hoopt hiermee de vergrijzing tegen te gaan. Het geldbedrag wordt ook wel de Cheque Bebé genoemd, dit bedrag komt bovenop de maandelijkse kinderbijslag.

Lees verder op twijfelmoeder.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs