Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24716 tot 24720
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

De eerste Zwarte Lijst van het internet!

Hoaxwijzer stelt lijsten op van websites die “foutieve informatie, hoaxes en ongefundeerde complottheorieën verspreiden”.  Je kunt deze beter vermijden, is de goede raad.  Het gaat zowel om Nederlandstalige als Engelstalige sites.  Nou dit werkt bij ons averechts want wekt net onze belangstelling (wat verboden wordt is altijd des te aantrekkelijker nietwaar?).  De Hoaxwijzer wijst op, zoals de naam al zegt, hoaxes oftewel valse geruchten, oplichting en bedrog; en ook op fraude op het internet en virussen.  Wat is er precies niet goed voor uw ziel en geestelijk welzijn?

Bron:
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Leugens, gove leugens en het bbp

Berekend: het bbp is met 0,1 procent gegroeid, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek. Gisteren kregen we de grootste mythe van onze tijd weer voorgespiegeld. Hoe het met ons gaat, laat zich al lang niet meer uitdrukken met een cijfer dat is bedacht in een tijd van depressie en oorlog.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Situatie voormalige DDR 'beter dan ooit'

Het is sinds de val van de Berlijnse Muur nog nooit zo goed gegaan in het voormalige Oost-Duitsland. Dit schrijft het kabinet-Merkel in zijn nieuwste rapportage over de Duitse eenwording, aldus de krant Bild am Sonntag zondag.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Het beleid van nationale helden Mark Rutte en Diederik Samsom blijkt te werken.

 en daar gaan we! Nederland is volgens de rekenmeesters van het CBS nu echt helemaal hartstikke onwijs uit de recessie des totaaldoods! Met andere woorden, vandaag is het één groot enorm gigantisch feest voor iedereen. In tijden groeide de economie niet zo keihard als nu! De cijfers van Duitsland en Frankrijk werden vanmorgen trouwens ook bekend. De groei in Duitsland is iets minder groot dan verwacht en Frankrijk zit 'onverwacht' weer in de rode cijfers. En dan noemen ze ons het zorgenkindje van Europa? Prutsers. Het beleid van nationale helden Mark Rutte en Diederik Samsom blijkt te werken. De trui van Spekman is het symbool van deze economische overwinning en de toespraken van Zimmerfrans geven onze nationale trots gestalte tot ver over de eigen landsgrenzen. Eindelijk is daar het zo lang en vurig verwachtte herstel van de economie: we zijn er dit kwartaal maar liefst 0,1% op vooruit gegaan. BAM. Groene waas, auto's kopen en ons helemaal de mallemoer in consumeren, dat is wat we vandaag loeihard gaan doen! Geen BTW-verhoging die ons nog kan tegenhouden, geen lastenverzwaring is ons nog de baas. Keihard door de algehele burgerhaat en belastingobesitas van onze heldhaftige regering heen zullen wij de telramen van het CBS laten merken uit welk een glorieus steen de Nederlandse consument gemaakt is. Wij zijn Holland, en wij groeien economisch. 0,1%! Eet dat, wereld. (PS, we hebben ook 46.000 banen minder, maar daar laten we ons feestje niet door verpesten hoor. BIERRRR!)

Bron: againstcronycapitalism.org
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Janet Yellen (een soort geschoren Bernanke) bevestigt: geen audit bij Federal Reserve

This isn’t a surprise. There is no way she would have been considered for the top job at the Fed had she been for an audit.

But we must keep the pressure on and we are thankful that Senator Vitter raised the issue.