EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24716 tot 24720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Economische groei eurozone trekt aan

De zogenoemde inkoopmanagersindex voor de euro-economieën steeg vorige maand van 52,9 naar 53,3. Eerder werd een geringe daling, tot 52,7, gemeld.

De zogenoemde inkoopmanagersindex voor de euro-economieën steeg vorige maand van 52,9 naar 53,3. Eerder werd een geringe daling, tot 52,7, gemeld.

Een stand hoger dan 50 wijst op een toename van de economische activiteit. Die groei heeft volgens Markit nu het hoogste peil in bijna 3 jaar bereikt.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Bereidt China zich voor op een nieuwe wereldorde? (Kijk op de Week)

De wereld zit aan het einde van een lange cyclus. De verhoudingen in de wereld zullen de komende jaren fors veranderen. Het einde van een globalisatie cyclus en het einde van een financiële cyclus zorgen er voor dat er een nieuwe wereldorde moet komen. Dit betekent meer protectionisme en meer krachtmetingen op internationaal niveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Goud: de bordjes zijn verhangen

Het zijn niet langer beleggers die bepalend zijn voor de evolutie van de goudkoers. Er heeft in de markt een shift plaatsgevonden, en wel eentje die houders van fysiek goud hoogstwaarschijnlijk een plezier zal doen.

Eén van de koersbepalende factoren de afgelopen jaren, en zeker ook vorig jaar, was de vraag naar goud vanuit beleggers. En die vraag viel vorig jaar flink weg: de behoefte aan het edelmetaal als verzekering en/of belegging nam sterk af. ETF’s die posities liquideerden zorgden voor aardig wat koersdruk als gevolg van de uitstroom van al dat beleggerskapitaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Goedkoper dan dit vind je ze niet

Een stijging van 27 % sinds het begin van het jaar en toch nog extreem goedkoop, dat is de “Triple-Digit Profit Opportunity No. 1" van DailyWealth. Dit is dus nog maar het begin want goud royalty bedrijf Royal Gold (RGLD) is nog steeds een koopje.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Warren Buffet: acht wijsheden

Warren Buffett blijft rijkelijk met kennis strooien richting beleggers, veelal in de vorm van korte, krachtige quotes. Wie zijn kennis en inzichten op de beurs wil vergroten, doet er goed aan verder te lezen.

Afgelopen week bracht Warren Buffet zijn jaarlijkse schrijven uit richting de aandeelhouders van Berkshire Hathaway. Er stonden genoeg interessante teksten in deze brief. Wij hebben voor het gemak de top acht quotes uit deze brief gehaald. Deze quotes van Warren Buffett zijn zeker de moeite van het lezen (nog) eens waard..

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs