Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 24731 tot 24735
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

De visie van Peter Schiff

Peter Schiff is een internationaal geaccepteerde econoom die veel kritiek uit op de huidige gang van zaken. Hij kaart de problemen aan zoals ze zijn. Hij heeft een unieke visie op het globaal gebeuren zonder te diep in details te gaan. Hieronder ziet u een zeer interessant interview van Schiff met Londen Real.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

5 economische trends waar Amerikanen dankbaar zijn

Het economisch plaatje begint er langzamerhand beter uit te zien. De macrocijfers geven hoop op een verdere verbetering, zowel in de VS als in Europa. Neil Irwin van de Washington Post)ziet 5 economische trends waar Amerikanen dankbaar voor mogen zijn

De eerste factor ligt eigenlijk voor de hand. Amerikaanse bedrijven ontslaan minder mensen en daardoor wordt de arbeidsmarkt sterker en sterker. De werkloosheid blijft weliswaar hoog, maar het aantal mensen dat om een werkloosheidsuitkering vraagt is afgenomen. In december 2007 waren dat er nog gemiddeld

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Van voortwoekerende financiële Ponzi naar vrijgoud

Het systeem van schuld gedreven politieke economie kan niet meer duurzaam functioneren zonder toenemende schuldcreatie. De economie - die draait op fiat currency en toenemende onproductieve schuld - wordt steeds waardelozer. Het economisch systeem zit fout en gaat daarom in faling. Lees het ingezonden stuk over vrijgoud op Marketupdate.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Rabobank zoekt nieuwe kopers voor ledencertificaten

De Rabobank krijgt haar ledencertificaten niet meer verkocht bij haar eigen achterban en zoekt daarom nieuwe kopers voor de achtergestelde leningen van de bank. Vanaf volgend jaar kan uw pensioenfonds ook in dit schuldpapier stappen, waar de Rabobank maar liefst 6,5% rente op geeft.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Waarom blijft China goud kopen?

De hele wereld lijkt op dit moment niets van goud te moeten hebben, zo blijkt uit de hele actuele ontwikkeling van de goudkoers en de grote verliezen die in 2013 reeds zijn geleden. Maar toch blijft China volop fysiek goud aankopen. Nu is de grote vraag: Wat ziet het land wat wij niet zien?