EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24736 tot 24740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

HSBC laat klanten niet bij hun spaargeld

De bank HSBC weigert klanten die een groot bedrag van hun spaarrekening willen opnemen. De bank wil voortaan precies weten wat de klanten met het geld van plan zijn. HSBC doet dat naar eigen zeggen om klanten te beschermen tegen criminelen, maar het zijn de klanten die zich crimineel behandeld voelen. Het is hun geld, niet het geld van de bank!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Goud en zilver report (Week 4)

De munthuizen kunnen de vraag naar gouden munten bijna niet bijhouden. De prijsdaling van vorig jaar was geen knock-out voor goud, maar het tegendeel!! Munthuizen over de hele wereld werken de klok rond om aan de vraag naar fysiek goud te voldoen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Deflatie bestaat niet

Inflatie of deflatie, dat is de discussie die vandaag de dag gevoerd wordt. Niet langer stijgen de prijzen, waardoor uw koopkracht weer toeneemt. Maar is dat ook echt zo? Lees een analyse van onze gastschrijver '24 karaat' op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Lagarde heeft hevige deflatieangst

Christine Lagarde, directeur van het Internationaal Monetair Fonds, heeft tijdens het World Economic Forum in Davos aangegeven dat deflatie op de loer ligt. Volgens Lagarde wordt de inflatiedoelstelling van de eurozone op dit moment nog lang niet gehaald.

En dat klopt, want de ECB ziet graag een inflatie dichtbij de 2 procent, terwijl de inflatie de afgelopen maand naar 0,8 procent daalde. Dat is overigens geen uitzondering, want de deflatie neemt al maanden achtereen af.

Lees verder op
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Producenten gouden munten zwaar overspannen

Wereldwijd draaien producenten van gouden munten overuren om aan de vraag te voldoen. De markt doet zijn werk: goud werd in 2013 aanzienlijk goedkoper en dat lokt kopers naar de markt. En dan hebben we het hier wel over ‘the real thing.’

Hoewel Azië te boek staan als zéér goud minded, is er ook in andere delen van de wereld momenteel een ware stormloop gaande op gouden munten. Volgens Bloomberg kan de Oostenrijkse Muenze Oesterreich AG de vraag naar gouden munten niet aan, ondanks dat er inmiddels volcontinu geproduceerd wordt. Ook de Britse Royal Mint is door de 2014 Sovereign gold coins heen. De U.S. Mint stevent op zijn beste verkopen af sinds april 2013 en de Australische Perth Mint zag de verkoop van gouden munten dit jaar met 20 procent stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs