Nieuws / Artikelen met het woord

57308 artikelen gevonden. Artikel 24736 tot 24740
Bron: ad.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

'Vliegtuigen vliegen over de toonbank'

17-11-13 - 11:49  bron: ANP Boeing-topman McNerney (l) en Mohammed bin Rasjid Al Maktoem, de emir van Dubai, op de luchtvaarttentoonstelling © reuters. Op de eerste dag van de luchtvaarttentoonstelling van Dubai worden bosjes vliegtuigen verkocht. De Amerikaanse fabrikant Boeing beleefde zoals verwacht een fantastische start met verkopen ter waarde van ruim 130 miljard dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Warren Buffett’s laatste transacties

De aandelentransacties van Warren Buffett worden op de voet gevolgd. ‘Het Orakel uit Omaha’ is aardig actief geweest in het derde kwartaal, voornamelijk aan de verkoopzijde.

Warren Buffett beklaagde zich onlangs nog dat hij geen lucratieve koopjes kon vinden. Dat blijkt: de beroemde value investor heeft, zo blijkt uit de jongste SEC filing, voornamelijk aan de verkoopzijde geopereerd met zijn beleggingsvehikel Berkshire Hathaway.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Bitcoin boven de $500,-

De prijs van Bitcoin is zondag 17 november voor het eerst boven de $500,- gestegen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

China koopt grootste goudkluis ter wereld

Een reusachtige kluis, waar maar liefst 2000 ton goud in bewaard kan worden, is in Shanghai geïnstalleerd. Het is de grootste goudkluis ter wereld. Gekocht op de groei, zoals mijn moeder vroeger altijd zei, wanneer ze een trui voor me kocht die nog wat te groot was. Waarschijnlijk zal deze kluis wel weer vlug gevuld raken, want er is afgelopen tijd veel goud gekocht, het zal voor heel het jaar 2013 rond de 1000 ton uitkomen, aldus de World Gold Council.

Bron: hol.es
Geplaatst: zondag 17 november 2013

De leugen van de ‘schuld’ en de zogenaamde ‘staatsschuld’.

De platitude ondersteunt de politici, wanneer die weer eens de belastingen verhogen willen, want “we kunnen toekomstige generaties niet opzadelen met nog meer schulden”. Is dat geloofwaardig?. Moeten hele generaties echt in de schulden gestoken worden?. Schulden aan wie?. Aan andere generaties?.

Aan de Staat?. Maar dat zijn wij toch zelf?! Aan wie hebben wij allemaal samen dan die schulden?