EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24736 tot 24740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Jim Cramer ziet wolken verschijnen

Jim Cramer is een rasoptimist. En als hij wolken ziet verschijnen, dan kunnen beleggers maar beter op hun tellen passen. Welke wolken ziet de man nu precies aan de horizon verschijnen? U leest het hier.

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: de wolken die Jim Cramer ziet, zijn een letterlijke vertaling van de ‘cloud,’ Oftewel cloud computing, dus dat valt dan weer mee

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Too Big to Fail is nu … nog groter dan in 2008

Zouden we de grote banken niet gaan aanpakken na de financiële crisis van 2008? Zouden we er niet voor zorgen dat "

Zouden we de grote banken niet gaan aanpakken na de financiële crisis van 2008? Zouden we er niet voor zorgen dat "

Too Big to Fail" banken niet meer bestaan zodat de belastingbetaler niet moet opdraaien voor het redden van dergelijke banken? We zijn nu bijna 6 jaar verder en de banken zijn ondertussen ... alleen maar groter geworden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Finland en België worden probleem voor de eurozone

© - The Council of EuropeOndanks de schijnbare rust op de financiële markten, dreigt de Europese schuldencrisis zich naar nieuwe landen uit te breiden. Onder meer Finland en België worden steeds meer met een afkalvende kredietwaardigheid geconfronteerd. Dat is de boodschap van een rapport van economen van het Centrum für Europäische Politik (CEP). De onderzoekers merken op dat de schuldencrisis steeds meer ook de Noord-Europese landen dreigt aan te tasten. Hoewel Finland en België volgens het rapport economisch geen zwaargewichten zijn, noemen de economen het zorgwekkend dat nu ook naties uit noordelijke Europese regio’s tot de probleemlanden dreigen te behoren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is goud een bubbel?

De goudprijs staat op het moment van schrijven op $1.330 per troy ounce, een daling van bijna 31% ten opzichte van het all-time high van $1.920 per troy ounce in 2011. Was dat het einde van een goudbubbel? Of was de prijsbeweging van het afgelopen jaar slechts een gezonde correctie in een bull market?

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Export naar VS scherp gedaald

De export naar de Verenigde Staten is vorig jaar met 17 procent gedaald. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs