Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 2476 tot 2480
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Volgens Richard Branson moet iedereen deze 8 documentaires gezien hebben

Self-made miljardair en levensgenieter Richard Branson kijkt ook als eens graag naar een film op tv. Hij is zelf liefhebber van Frank Underwood in House of Cards, maar met zijn gezin kijkt hij veel liever naar documentaires. Kwestie van het goede voorbeeld te geven en zijn kennis te delen kan dit tellen

Dit is een lijst met de 8 favoriete documentaires van een van de meest succesvolle ondernemers van de laatste decennia.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Nieuw-Zeeland, toevluchtsoord voor miljardairs?

Nieuw-Zeeland wordt door de superrijken als het ultieme toevluchtsoord bestempeld. Dat zegt het magazine The New Yorker in een reactie op berichten over Peter Thiel – één van de oprichters van PayPal en in Silicon Valley één van de weinige supporters van Donald Trump.

Bekend werd immers dat Thiel een Nieuw-Zeelands paspoort heeft gekregen, hoewel hij niet aan alle vereisten voor het document heeft voldaan.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Beroepsoptimisten

De Bank of England heeft de verwachtingen na de Brexit voor de komende drie jaar naar boven bijgesteld. Dat komt volgens macro-econoom Kees de Kort doordat de Engelse economie nauwelijks op de Bexit reageert. Maar volgens De Kort gaan ze de verwachtte 2 procent groei niet halen. 'Beroepsoptimisten zijn het.'

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Spaargeld Nederlanders met 5,3 miljard euro toegenomen

Nederlandse huishoudens hebben momenteel zo'n 340 miljard euro aan spaargeld op de bank staan. Daarmee is de totale hoeveelheid spaargeld afgelopen jaar met 5,3 miljard euro aangedikt.

Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB). De bijgeschreven rente zorgde voor het leeuwendeel van de toename. Zelf droegen spaarders per saldo 1,8 miljard euro bij.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

'Trump zet eerste stappen aanpassen bankenregels'

De Amerikaanse president Donald Trump zet vrijdag de eerste stappen in de door hem beoogde ontmanteling van strengere regels voor banken, die na de financiële crisis zijn ingevoerd. Volgens diverse media zal hij diverse decreten uitvaardigen die de weg daarvoor moeten effenen.