EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24751 tot 24755
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Vrije autoverkoop leidt tot astronomische prijzen op Cuba

Na een halve eeuw van beperkingen is vandaag de vrije verkoop van auto's officieel gestart op Cuba. De vrijmaking die het communistische land doorvoerde, leidt echter tot astronomisch hoge prijzen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Frankrijk steeds meer het lelijke eendje van Europa

De Europese verwerkende industrie staat op het hoogste niveau in 31 maanden en stijgt nu al 3 maanden op rij, de PMI voor december kwam uit op 52,7 - een getal boven 50 duidt op een groei van de verwerkende industrie. Slechts 2 landen vallen uit de toon: Griekenland en ... Frankrijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Detroit, symbool van ondergang van Amerika

De automobielfabriek van Packard, eens een gigantisch complex boordevol bedrijvigheid, is ver­vallen en biedt nu onderdak aan daklozen, prostituees en drugsverslaafden.

Ooit was Detroit de grootste industriële stad van de Verenigde Staten, de baker­mat van de auto-indus­trie en van de film- en muziekproductie. Nu is Detroit het symbool van de ondergang van Amerika.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Schokkend: ABN Amro onthult de waarheid over ons geld!

We dachten eerlijk gezegd dat we de waarheid over ons geldsysteem nooit uit de mond van een bankier zouden horen, maar uiteindelijk speelt de hoofdeconoom van ABN Amro, Han de Jong, open kaart met de kijker, in dit geval voor het Tv-programma Radar van de TROS.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs