EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24761 tot 24765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Vlaanderen telt tien procent meer werklozen

Vlaanderen telde eind februari 236.168 werkzoekenden: 20.991 of 9,8 procent meer dan in februari vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die de VDAB vandaag heeft vrijgegeven. Vooral de vrouwelijke (+10,1 procent) en de hoog- (+14,8 procent) en middengeschoolde (+14,1 procent) werkloosheid steeg in februari sneller dan gemiddeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Spanje krabbelt op

De arbeidsmarkt in Spanje toont voorzichtige tekenen van herstel. Dat blijkt uit cijfers die de Spaanse overheid dinsdag heeft gepubliceerd.

De arbeidsmarkt in Spanje toont voorzichtige tekenen van herstel. Dat blijkt uit cijfers die de Spaanse overheid dinsdag heeft gepubliceerd.

In februari waren er in Spanje voor het eerst in lange tijd meer banen dan een jaar eerder, waardoor het aantal werkenden met bijna 62.000 toenam ten opzichte van februari 2013. Het totaal aantal werklozen nam vorige maand met bijna 2000 af in vergelijking met de eerste maand van dit jaar, tot 4,8 miljoen.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Jim Rogers lacht problemen China weg

China: regelmatig wordt op er de markten gewaarschuwd voor een harde landing van de Chinese economie. Voor een dergelijk scenario wordt altijd een heel pak argumenten aangedragen, maar tot dus ver nog geen enkel argument dat echt heeft weten te overtuigen. Het blijft allemaal een beetje vaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Waarom is het zo moeilijk om een Duitse hypotheek af te sluiten?

[...]

In Europa is Nederland al jarenlang de grote uitzondering waar de volledige woning plus bijkomende kosten worden gefinancierd. De bijkomende kosten zijn inmiddels aan een maximum gebonden. In het verleden zijn er ook aflossingsvrije hypotheken verstrekt en dit is in ons land inmiddels ook verleden tijd. Het voordeel van een kleiner percentage van de woning financieren is dat de bank minder risico loopt en dus makkelijker een lagere rente kan offreren.

Lees verder op infonu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

"We zullen iedereen aanmoedigen dollars te dumpen"

Sergei Glazyev, adviseur van Poetin, heeft gezegd dat de Verenigde Staten de gevolgen zullen ondervinden van mogelijke sancties tegen Rusland. Hij dreigt met de verkoop van Amerikaanse staatsobligaties en dollars, indien er werkelijk sancties worden opgelegd tegen Rusland. Is de economische oorlogsvoering begonnen?

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs