EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24761 tot 24765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Heeft Europa nog goud om de Petrodollar uit de dagen

Is de euro nog een valabel alternatief voor de petrodollar? Dat er de komende jaren iets moet veranderen op het internationaal monetair toneel, dat staat als een paal boven water. De kans is groot dat diegene met het meeste goud, het meeste te zeggen zal hebben. Dit is onder andere de reden waarom de Chinezen zoveel goud inslaan. Maar hoe zit het met het Europese goud?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

McDonald's in Argentinië zit zonder ketchup... de voorbode van meer economisch onheil?

In Argentinië klagen klanten van de meer dan 200 McDonald’s-restaurants over een ambulant tekort aan ketchup in de restaurants van de fastfoodketen. Dat meldt de lokale krant Clarin. Omdat de verantwoordelijken van McDonalds in Argentinië niet over de zaak wensen/mogen communiceren, verloopt de communicatie via Twitter.

Bovenstaande tweet maakt melding aan een probleem bij de douane, maar wat de oorzaak van het probleem is, blijft onduidelijk, al heeft McDonald's via zijn twitterfeed wel bevestigd dat het tekort tijdelijk is en dat men hoopt het zo snel mogelijk op te lossen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Marc Faber legt u de huidige onrust haarfijn uit

Marc Faber verwacht dat de huidige turbulentie en verhoogde volatiliteit op de financiële markten nog wel enige tijd zal duren. Beleggers die van de hoed en de rand willen weten, doen er goed aan de visie van Marc Faber tot zich te nemen.

Marc Faber is als uitgever van het Gloom, Boom and Doom Report en veelgevraagd spreker bij tal van zakenzenders, geen onbekende voor beleggers. En het prettige van Faber is dat hij altijd zijn ongezouten, heldere mening over de financiële markten durft te geven en vaak ingaat tegen de consensus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Hoe zit het eigenlijk met Bitcoin?

Bitcoin kon een stijging van 5.000 % voorleggen vorig jaar. Een investering van $ 10.000 bracht zo een half miljoen op, en dat is na een correctie van 30 % sinds de piek van Bitcoin. De laatste tijd is het wat stil rond Bitcoin en de koers stabiliseert zelfs. Is het dan een goed moment om de stap te nemen? 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Goud dient opnieuw als veilige haven

Het is opvallend met welk gemak de goudprijs in de eerste weken van 2014 een herstel heeft laten zien. De technische weerstand op $1.250 leek nauwelijks problemen op te leveren, hoewel veel waarnemers hadden vermoed dat het een zware klus zou worden om die te ronden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs