Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 24791 tot 24795
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Goud en zilver report (Week 48)

De prijzen van goud en zilver stabiliseerden afgelopen week. Het laatste nieuws uit de goudmarkt: Beleggers verkopen nog steeds aandelen GLD, China importeerde in oktober nog meer goud, Indiërs stappen over op zilver en de Britse toezichthouder gaat een onderzoek instellen naar de dagelijkse fixing.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Biflatie Bulletin: Griekenland voldoet nog niet aan de eisen

Griekenland voldoet nog altijd niet aan de hervormingseisen van het IMF en de EU. Daarom zal het bezoek van deze partijen aan Griekenland niet doorgaan.

De beide kampen staan lijnrecht tegenover elkaar en op 9 december beslissen de Europese ministers van Financiën, de zogeheten Eurogroep, of Griekenland een nieuwe tranche geld krijgt. Zijn de beloften niet waargemaakt, zoals momenteel het geval is, dan komt Griekenland zwaar in de problemen. Van de 240 miljard euro’s aan beloofde bailout hebben ze er al 216 miljoen euro ontvangen. 80% van de schuld is in handen van de EU en het IMF, met de Europese belastingbetaler als onderpand.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 1 december 2013
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Sinds 2011 werd in 35 tankstations brandstoffraude vastgesteld

Tot begin november van dit jaar heeft Douane en Accijnzen van de federale overheidsdienst Financiën bij 954 van de 66.506 gecontroleerde autobestuurders in de tank sporen van stookolie of "rode diesel" aangetroffen.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 1 december 2013

Bundesbank-president tegen nieuwe stimulering ECB

Dat zei Bundesbank-president Jens Weidmann woensdag in een interview met de Duitse krant Zeit. "Ik denk niet dat het een goed plan is om direct nog een ronde met maatregelen aan te kondigen", aldus Weidmann.