EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24791 tot 24795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Dit is hét … de uitbraak van goud is zéér krachtig

Je kunt naar grafieken kijken met de data per dag, uur of zelfs seconden. Deze grafieken worden voornamelijk gebruikt voor trading. Je kunt ook grafieken bekijken met data per week of per maand, deze grafieken worden gebruikt om trends op lange termijn te bekijken. De MACD-indicator geeft dan de richting aan van de trend, op lange termijn grafieken is het dan ook een lange termijn trend.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

De Verenigde Staten heeft een groot probleem …

Er komen steeds meer verontrustende signalen over de Amerikaanse vastgoedmarkt. In 2007 was de crash van de Amerikaanse vastgoedmarkt nog de aanleiding tot een van de grootste financiële crisissen uit de geschiedenis. Het extreem soepele beleid van de Federal Reserve heeft de vastgoedmarkt opnieuw tot surrealistische niveaus gebracht, en daar lijkt stilaan opnieuw een einde aan te komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Allelujah! Griekenland boekt eerste begrotingsoverschot sinds... 1948

Aris MessinisVoor het eerst sinds de Griekse overheid in 1948 begon met het verzamelen van data heeft het land een begrotingsoverschot laten optekenen. Dat meldt de online krant Ekathimerini. Dat is vooral te danken aan buitenlandse toeristen die vorige zomer volop geld spendeerden nadat de Griekse toerismesector zijn prijzen verlaagde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Gooit China roet in het eten en krijgen we een burgercrisis? | RTL Nieuws

Steeds nadrukkelijker wordt in het kader van de broodnodige, maar alsmaar achterblijvende groei van de wereldeconomie de angst geuit dat China binnenkort een harde landing zal gaan maken, zo niet een aardbeving zal veroorzaken die de hele wereld op zijn grondvesten laat schudden. Er wordt zelfs gewaarschuwd voor een derde schuldencrisis.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

Fed jaagt Wall Street de stuipen op het lijf

De notulen van de laatste Fed vergadering zijn uit en daar stond iets in waar Wall Street bepaald niet blij van werd. Sterker nog, de Amerikaanse centrale bank joeg beleggers regelrecht de gordijnen in.

Om u niet langer in spanning te laten: uit de Fed notulen (‘minutes‘) bleek dat diverse Federal Reserve officials voorstander zijn van een vroegtijdige renteverhoging. Nu bleef de benchmark short-term interest rate uiteindelijk ongewijzigd op (effectief) nul, maar de toon is bij deze gezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs