Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 2481 tot 2485
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

7 tips om dit jaar miljonair te worden

Miljonair worden. Wil jij het? Is het bereikbaar? Geloof het of niet, maar iedereen heeft het in zich om miljonair te worden. Veel jongeren spenderen hun geld liever aan auto’s, kleren of smartphones, maar iedereen heeft de mogelijkheid om miljonair te worden. Je moet enkel deze 7 tips volgen. Misschien lukt het dan dit jaar nog.

Sommige zullen er al in slagen om binnen het jaar miljonair te worden, anderen zullen er wat langer over doen. Maar wanneer je onderstaande 7 tips volgt, zal het je zeker lukken.

Dit is wat je vanaf NU moet doen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

'Toekomst euro blijft bron van zorg'

Hoewel de donkerste dagen van de schuldencrisis duidelijk tot het verleden behoren, blijft de toekomst van de euro een grote bron van zorg. Dat stelden bestuurders van ING donderdag in een toelichting op de jaarcijfers van de bank.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Farage: ‘Laten we Trump uitnodigen in het Europees Parlement’

Voormalig UKIP-leider Nigel Farage heeft zijn collega’s in het Europees Parlement voorgesteld om de Amerikaanse president Donald Trump uit te nodigen:

“Alle aanwezigen hier zeggen democraten te zijn. Wel nu is er een kans om dat te bewijzen: laten we president Trump uitnodigen om naar hier te komen.’

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Geslepen messen

Het rentebesluit dat de Federal Reserve gisteren presenteerde was weinig verrassend, maar toch stonden er volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort opmerkingen in de toelichting die anders waren dan de keer daarvoor.

'Zoals de inflatie', legt De Kort uit. 'Daar begint de FED zich nog geen zorgen over te maken, maar het wordt wel een 'puntje'. En ze constateren dat het vertrouwen in de Amerikaanse economie bij consumenten en producenten wel enorm is gestegen, maar dat dit nog niet wordt vertaald in harde cijfers. En dan heb je nog de vraag over wat Trump gaat doen. Dat is zo onzeker dat de FED heeft gezegd dat ze daar nog niets mee kunnen doen.'

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Vlucht naar veilige havens

In The Financial Times maken ze zich zorgen over Nederland. De verkiezingen – en het succes van Geert Wilders – zou het einde betekenen van een zich herstellende economie. Maar, zijn al die negatieve voorspellingen wel gerechtvaardigd?