EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24801 tot 24805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Goud meer dan 1% omhoog door Oekraïne-crisis

De goudprijs stijgt maandag met meer dan 1 procent op de steeds verder oplopende spanningen in Oekraïne. Amerikaanse goudfutures tikten intraday een goudprijs aan van 1.345 dollar per ounce.

‘Ik denk dat er op korte termijn steun is voor goud dankzij de onrust. De vraag is nu of de goudprijs ook door de recente top van 1361,60 dollar per ounce kan stijgen (afgelopen oktober)’, dat zegt beleggingsanalist Joyce Liu van Philips Futures uit Singapore, tegenover persbureau Reuters.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Roebel en beurs: de Krim kost Poetin al heel veel geld

Op de valutamarkten zakte de roebel vanochtend terug naar een laagterecord ten opzichte van de dollar en de euro. De financiële wereld heeft kennelijk niet veel vertrouwen in de economische gevolgen van het militaire en politieke avontuur van Poetin in de Krim: de beurs daalde in Rusland in de eerste handelsuren maandag met ruim 11 procent. Ook de Amsterdamse aandelenbeurs is maandag flink lager geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met stevige verliezen aan de nieuwe beursmaand. Beleggers deden hun aandelen van de hand door de dreiging van Russisch militair ingrijpen in Oekraïne en gingen op zoek naar veiligere havens.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Aandeel Tesla stijgt 619% in 2013

De koers van de elektrische autoproducent Tesla Motors is in een jaar tijd met 619 procent gestegen.  

De koers van de elektrische autoproducent Tesla Motors is in een jaar tijd met 619 procent gestegen.  

In de afgelopen twintig jaar heeft geen andere autoproducent ter wereld een dergelijke groei gerealiseerd. De koers van Tesla is sinds de introductie maar liefst vijftien keer groter geworden.  Geen enkel Amerikaans bedrijf heeft sinds 2006 een beursintroductie als Tesla gehad.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Zijn we op weg naar een nieuwe nucleaire oorlog?

Staan we op de rand van een nieuwe (globale) nucleaire oorlog? Oekraïne is het speelveld geworden voor een krachtmeting tussen Rusland en de Verenigde Staten. Volgens voormalig US Treasury official, Dr. Paul Craig Roberts, kan dit uiteindelijk leiden tot een nucleaire oorlog door het domme en arrogante beleid van Barack Obama.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Mt. Gox opnieuw gehackt... door hackers die willen weten wat er gebeurde

Mt. Gox, de gigantische bitcoinbeurs die vorige week gehackt en geplunderd werd, is opnieuw het slachtoffer geworden van een digitale inbraak. Deze keer weliswaar door hackers die willen weten wat er vorige week nu net gebeurd is.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs