EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24811 tot 24815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

ECB met de rug tegen de muur – QE onvermijdelijk?

De Europese Centrale Bank heeft maar weinig ruimte meer over om het traditionele beleid te voeren dat de centrale banken kennen. De ECB duwt in tegenstelling tot de Federal Reserve of de Bank of Japan nog lang niet het gaspedaal in van de onconventionele monetaire maatregelen. Maar met een rentevoet van 0,25 % heeft het niet veel opties meer over, aldus Quartz.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

De automatisering bedreigt de hele middenklasse

Door technologische ontwikkelingen zal het gemiddelde loon dalen en de ruggegraat van de samenleving in gevaar komen, betoogt Martin Sommer.

Obama speechte dinsdag tegen de armoede en voor het redden van de Amerikaanse droom van sociale stijging, dankzij fatsoenlijke middenklasse-banen.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

NVM ziet al sinds 2008 herstel op de woningmarkt

De NVM ziet al zes jaar lichtpuntjes op de woningmarkt. In de persberichten spreekt men steeds van herstel en 'uitbodeming', maar de realiteit is anders. De prijzen dalen al sinds begin 2008 bijna onafgebroken.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

Olieprijs naar recordhoogte in opkomende markten

De olieprijs breekt de laatste dagen records. Niet in Amerikaanse dollars (27% lager dan het record uit 2008), maar wel in valuta van landen als Rusland, Turkije, Zuid-Afrika, Brazilië en India. Opkomende markten zien hun munt verzwakken en betalen daar de prijs voor. Behalve Rusland dan, want die exporteert de olie.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

Column Kees de Kort | Een vrij triest verhaal

De inkomensontwikkeling in de VS is 'een vrij triest verhaal', vindt BNR's Kees de Kort. "Opgeteld stijgen de inkomens in Amerika nauwelijks. Men besteedt wel meer, maar de inkomens stijgen niet."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs