Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 24811 tot 24815
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Leden FNV willen 3 procent loonsverhoging

''Overal waar dat kan, moet de koopkracht van werknemers worden verbeterd met 3 procent loonsverhoging'', vindt het ledenparlement.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Televisiezenders dreigen met stappen tegen Bhaalu

Bhaalu, dat zichzelf de nieuwe tv-ervaring in België noemt, wordt vandaag in Vlaanderen gelanceerd. Dat nieuwe platform laat gebruikers onder meer toe om hun opnames onbeperkt in de cloud op te slaan en die via Facebook en Twitter aan elkaar aan te raden. Zowel de openbare omroep VRT als de commerciële groep VMMa (VTM en 2BE) beraden zich over stappen tegen het nieuwe mediaplatform.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Rutte positief over economie

Premier Mark Rutte voelt dat Nederland aan de vooravond staat van ''een nieuw begin'' en het land ''weer op stoom" begint te komen. Rutte zei dat zaterdag aan het slot van een VVD-congres in Den Bosch.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

President Portugal laat Grondwettelijk Hof deel van begroting 2014 onderzoeken

Het Portugese Grondwettelijk Hof zal zich op vraag van president Anibal Cavaco Silva buigen over een belangrijke en omstreden maatregel in de begroting van 2014. Het gaat om de besparingen van bijna 10 procent op de pensioenen van de ambtenaren. Cavaco Silva heeft het Hof gevraagd na te gaan of het wetsvoorstel, dat op 1 november aangenomen werd door het parlement als onderdeel van het Portugese besparingsbeleid, conform de Grondwet is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Twitter: markt niet overtuigd van succes

De IPO van Twitter kan zonder enige vorm van discussie als geslaagd worden beschouwd. Hoe kijkt de markt nú aan tegen het bedrijf? Is de grote massa om, of blijft men worstelen met het verdienmodel van het social media bedrijf?