EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24816 tot 24820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

ABN Amro uitgeroepen tot beste voorspeller goudprijs 2013

Georgette Boele, analist Valuta en Edelmetalen van ABN AMRO, is vandaag door Metal Bulletin Apex uitgeroepen tot meest nauwkeurige voorspeller van de goudprijs in 2013. Deze organisatie verzamelt en analyseert de nauwkeurigheid van prognoses van en onderzoek naar metaalprijzen van banken en andere marktpartijen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

Aanval op extra pensioen

Werknemers zullen in de toekomst wellicht langer moeten wachten op de uitbetaling van hun aanvullend pensioen. Momenteel kan dat vanaf 60 jaar, maar minister van Pensioenen Alexander De Croo (Open Vld) wil de leeftijdsgrens optrekken. Dat bericht De Morgen vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

De bankensector regeert het land, beter dan ooit tevoren

De bankencrisis bracht de wereldeconomie aan de rand van de afgrond en velen dachten dat de sector grondig zou veranderen. Dat was naïef. Het is zelfs de vraag of we niet afstevenen op een nieuwe crash.

Belangrijke gebeurtenissen halen soms nauwelijks het nieuws. Dat was zeker het geval met de nieuwe regels voor de banken wereldwijd. Half januari maakt het Bazel-comité, bestaande uit toezichthouders en toplui van de Centrale Banken, de regels bekend. Ze zijn van het hoogste belang: ze zouden een herhaling van de financiële crisis van 2008 moeten voorkomen.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

SLV op een Zilveren presenteerblaadje

Deze week krijgt u van OptieAcademy het zilver-ETF SLV op een zilveren presenteerblaadje als Aandeel van de Week. SLV is bij een niveau aanbeland rond $18 dat ook al in 2010 werd opgetekend. Vorig jaar vond SLV steun rond dit niveau. De vraag is of SLV nu wederom stand weet te houden boven dit niveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

IMF wil actie betreffende Emerging Markets ‘crisis’

Het IMF toont zich behoorlijk bezorgd over de huidige onrust rond de Emerging Markets. De instelling roept dan ook op tot ‘urgente actie’ om de problemen het lijf te gaan. Wat staat het IMF daarbij dan zoal voor ogen? Vindt het hier uit!

Het IMF is op zijn zachtst gezegd niet blij met wat er zich rond de Emerging Markets (EM’s) afspeelt. Er moeten volgens de instelling dan ook een ‘coherent macro-economisch beleid worden gevoerd’ en in sommige EM’s zelfs ‘urgente stappen worden ondernomen.’ Dat klinkt indrukwekkend, maar waar denkt het IMF dan zoal aan?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs