Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 24816 tot 24820
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Ondertussen in de Eurozone

De economische groei hapert in de Eurozone. De ECB hoopt het herstel een zetje in de goeie richting te geven met een renteverlaging, en krijgt kritiek uit (vooral) Duitsland en Nederland.

Bron: hol.es
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Banken, veiligheidsdiensten, oliebedrijven geilen op oorlog een econmische hitman vertelt

Wij, de economische hitmen of economische mollen, zijn de enige verantwoordelijk voor het ontstaan van het eerste globale rijk en we werken op vele verschillende manieren. De algemene manier van werken is gemakkelijk uit te leggen. We identificeren een land dat belangrijke delfstoffen heeft of energiebronnen waar Amerika om zit te springen. Ik noem als voorbeelden olie, uranium, gas en dergelijke. Om een dergelijk land in onze macht te krijgen arrangeren we een gigantische lening voor de bepaalde staat via de Wereldbank of een van de zusterorganisaties. Echter, dat geld gaat nooit naar het land zelf maar naar een Amerikaans bedrijf om daar een bepaald infrastructuur project op poten te zetten. Zoals: industriële energie maatschappijen maar daar hebben in de meeste landen die rijk zijn aan grondstoffen alleen rijken iets aan zodat deze dan weer voor de karretjes van de banken worden gespannen. Meestal hebben normale mensen in deze landen niets aan de grote projecten die doorgaan maar mogen er wel aan meebetalen omdat alles wordt teruggevorderd via belastingen of belastingverhogingen. Punt is dat het land zoiets niet kan terugbetalen.

John Perkins vertelt zijn verhaal in een 9 uur durend interview!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Grote trends VS die de wereld op zijn kop zullen zetten

Wat zijn de grote trends die in de VS zullen domineren het komend jaar, en verder? En hoe beïnvloedt dat onze economie, levensstijl en wat is de impact op de financiële markten?

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Uitgaven zorg en sociale zekerheid onhoudbaar

Alle studies en voorspellingen over de ontwikkeling van onze economie wijzen er op dat ons land met het huidige beleid niet mag rekenen op een spoedig economisch herstel. Deze week kwam de Organisatie voor Economische Samenwerking (OESO) zelfs met de sombere boodschap dat de Nederlandse economie volgend jaar weer zal krimpen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

De resultaten van de “Bitcoin-enquête”

Ik wil even de resultaten van de "Bitcoin-enquête" met je delen. Ik heb 7.832 reacties ontvangen.

Echt tof dat iedereen hier massaal aan heeft meegewerkt.