Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 24826 tot 24830
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

“Is de crisis voorbij?”

Dat vraagt professor doctor René Tissen, hoogleraar economie zich af in een column op RTLZ.  Het is echter een retorische vraag die hij stelt.  In de pers wordt er nauwelijks nog aandacht besteed aan de (euro)crisis : de eerste licht positieve berichten verschijnen (behalve dan over bijvoorbeeld Nederland), zelfs over de grootste probleemlanden zoals Spanje en Griekenland.  De uitlatingen van diverse politici zijn eveneens behoorlijk rozig.  Als we nu eens met z’n allen zouden zeggen (en het maar hard genoeg zouden geloven ook) : de crisis is voorbij! Zou dat helpen?

Bron: mistercoin.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Litecoins, de opvolger van de Bitcoin?

De Litecoin, afgekort LTC, wordt ook wel het kleine broertje van de Bitcoin, afgekort als BTC, genoemd. Een bedrag van € 20,- is op moment van schrijven gelijk aan 2,6 Litecoin OF 0,0343 Bitcoin. Het betalen van kleinere bedragen is in dit geval praktischer met Litecoins dan met Bitcoin(s).

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

'Veel werkgevers houden pensioenpremie zelf'

Bijna de helft van de werkgevers is niet van plan de pensioenpremies die per volgend jaar vrijvallen terug te geven aan de werknemer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Bernanke niet tevreden met banengroei

Bernanke kwam, zag en betitelde afgelopen week de banengroei over oktober als ‘licht teleurstellend.’ Dat is toch opmerkelijk gezien de relatief sterke groei.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Olieprijs daalt na akkoord Iran

De olieprijs is maandagochtend flink gedaald in reactie op het akkoord over het kernprogramma van Iran. De verwachting is dat de deal het internationale aanbod van olie op korte termijn licht kan verhogen.