EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24826 tot 24830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Ondertussen in de Eurozone

De Eurozone heeft voor het moment de langslepende recessie weliswaar achter zich gelaten, maar structurele oplossingen laten op zich wachten. Mogelijk dat daar deze week verandering in komt.

Beleggers opgelet: deze week vindt er de jaarlijkse Reuters Eurozone bijeenkomst plaats, van 10 – 13 februari.Dan komen er tal van ministers van financiën, premiers, presidenten, centrale bankiers en Brusselse bobo’s bij elkaar. En als dergelijke top meetings gehouden wordt, is het altijd oppassen geblazen: voor iedereen die woont, werkt en leeft binnen de Eurozone, maar zeker ook voor beleggers en spaarders.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

BitCoin veert weer op na onjuistheden van MtGox

The issues that Mt. Gox has been experiencing are due to an unfortunate interaction between Mt. Gox’s implementation of their highly customized wallet software, their customer support procedures, and their unpreparedness for transaction malleability, a technical detail that allows changes to the way transactions are identified.

Transaction malleability has been known about since 2011. In simplest of terms, it is a small window where transaction ID’s can be “renamed” before being confirmed in the blockchain. This is something that cannot be corrected overnight. Therefore, any company dealing with Bitcoin transactions and have coded their own wallet software should responsibly prepare for this possibility and include in their software a way to validate transaction ID’s. Otherwise, it can result in Bitcoin loss and headache for everyone involved.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Flash crash bij Bitcoin: – 80 %

Bitcoin zag een heuse flash crash op zijn bordje verschijnen. Reden: volgens handelsplatform Mt. Gox is er sprake van een bug, een kritische bug zelfs. En dat vinden Bitcoin bezitters bepaald niet leuk.

Voor Bitcoin liefhebbers zijn de druiven, in ieder geval voor nu, zuur. Eén van de grotere handelsplatforms van de cryptovaluta, het in Japan gevestigde Mt. Gox, ligt er al enkele dagen uit. Vrijdag gaf het bedrijf te kennen maandag met een verdere update te komen. Welnu, die update is gekomen en bevat zorgelijk nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Jeugd inderdaad grootste slachtoffer crisis

In bijna alle landen van Europa zijn jongeren onder de 24 veel harder getroffen door de crisis dan oudere werknemers. Twee plaatjes die dat duidelijk maken.

Het eerste plaatje laat zien hoeveel hoger de werkloosheid is bij de jeugd dan bij de gemiddelde werknemers. Hoe donkerder, hoe groter het verschil.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Zijn we getuigen van de eerste digitale bankrun?

De problemen bij Mt. Gox, een van de grootste wisselbeurzen voor Bitcoins, begonnen vrijdag. Mt.Gox was nog niet zo lang geleden de grootste wisselbeurs voor Bitcoins ter wereld, nu is het marktaandeel gezakt naar 19 %. En dit is niet verwonderlijk. De bankrun op MT. Gox is geen verhaal van dit weekend.

Mt. Gox weigerde in het verleden al eens om bezitters van Bitcoins hun geld terug te betalen, maar steeds was daar een "gemotiveerde" reden voor. Nu is de situatie extreem ernstig te noemen aangezien de website vrijdag steeds trager werkte tot het volledig plat lag. Tot op heden is er nog niets veranderd en komt er ook weinig commentaar vanuit Mt. Gox. Dit doet de prijs van Bitcoin zeker geen goed.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs