EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24831 tot 24835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

EU en IMF positiever over Portugal

De Portugese economie zal dit jaar sterker groeien en de werkloosheid gaat harder omlaag dan eerder voorspeld. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Enorme toename uitkeringstrekkers

In het afgelopen jaar zijn er 33.000 uitkeringstrekkers bijgekomen. Eind 2013 ontvingen 413.000 mensen bijstand.

In het afgelopen jaar zijn er 33.000 uitkeringstrekkers bijgekomen. Eind 2013 ontvingen 413.000 mensen bijstand.

Het is de grootste stijging sinds 2009. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), meldt het ANP. In 2011 en 2012 kwamen er 'slechts' 11.000 en 13.000 bijstandsgerechtigden bij.

Lees verder op powned.tv
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Hoe je jezelf kan beschermen tegen de volgende crisis (Kijk op de Week)

De financiële markten weten het niet zo goed de laatste tijd. Nadat een correctie vakkundig de kop werd in gedrukt, blijven de aandelenmarkten de laatste tijd rond hetzelfde niveau hangen. Volgens mij zal dit zo blijven tot aan de volgende vergadering van de Federal Reserve in maart. Ondertussen kan je al wel een strategie bepalen voor de volgende crisis. Als de Fed besluit om verder te gaan met tapering, kan die crisis er wel eens sneller komen dan we denken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Oekraïne voert kapitaalcontrole in, beperkt opname vreemde valuta

Yesterday we reported that as part of the Ukrainian central bank's plan to bailout the nation's largely insolvent private banks, it would provide any needed funding but only "if they will remain under open control of the National Bank of Ukraine." And since the new CB head Stepan Kubiv's allegiance to Europe were already well-known, this was merely a quick and efficient way of providing Europe with all the banking details including asset holdings of the local population. Today, the annexation of the country's banking system by a "benevolent" Europe is complete.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 1 maart 2014

Het verband tussen de goudprijs en de Chinese yuan

Er is mogelijk een verband te leggen tussen de goudprijs en de ontwikkeling van de waarde van de Chinese yuan. Lees verder als u wilt weten hoe dat precies zit.

Er is mogelijk een verband te leggen tussen de goudprijs en de ontwikkeling van de waarde van de Chinese yuan. Lees verder als u wilt weten hoe dat precies zit.

We trappen ongetwijfeld een open deur in door u te vertellen dat Peter Schiff van Euro Pacific Capital positief is voor het goud. Positief is misschien zelfs nog te zacht uitgedrukt, eigenlijk is deze fondsbeheerder wild enthousiast over alle edelmetalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs