EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24836 tot 24840
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Herstel vastgoedmarkt VS is duurzaam

Veel beleggers blijven zo hun twijfels hebben over de opleving op de vastgoedmarkt in de VS. Ze vrezen dat die opleving niet veel voorstelt en eerder vroeg dan laat zonder brandstof zal vallen. Eén van de argumenten die ze daarbij hanteren is het grote aanbod dat nog steeds boven de markt hangt.

Dat van dat grote aanbod is natuurlijk waar, maar er zijn verzachtende omstandigheden in te roepen. De vastgoedcrisis was zo zwaar dat het onmogelijk zou zijn om alle aanbod in één keer aan te bieden. Was dat gebeurd, dan zouden de prijzen nog veel verder zijn gedaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Gasexport Rusland naar Europa bereikt record

Gazprom levert ongeveer een kwart van de Europese aardgasbehoefte. Het vorige record werd in 2008 bereikt met een export van 160 miljard kubieke meter.

In 2012 daalde de uitvoer van Russisch gas naar Europa vanwege een zwakkere vraag. Dit jaar werd de vraag echter gestimuleerd door het koude weer in Europa begin dit jaar en een lagere gasprijs.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

John Paulson maakt zich totaal niet druk om goudprijs

De legendarische hedge fund manager John Paulson ligt ‘s nachts niet wakker van de flink gedaalde goudprijs. Dat de goudprijs fors is gecorrigeerd, is een gegeven. Paulsen is categoriek: aan de bull case voor goud is wat hem betreft niets gewijzigd.

Niemand wordt op de financiële markten zo geassocieerd met goud als Paulson, die zijn reputatie verwierf door subprime mortgages te shorten vlak voor de grote crisis van 2008 en 2009 in alle hevigheid toesloeg. Hij gold en geldt nog als iemand die goed markttrends kan voorspellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

Hoe zit het met de Belgische vastgoedmarkt?

De Belgische vastgoedmarkt is een van de weinige markten ter wereld waar de vastgoedprijzen de crisis goed hebben overleefd, zonder zware correctie. Dit maakt de Belgische vastgoedmarkt een zeer stabiele markt of een potentieel gevaar voor een stevige correctie. In Nederland dacht ook niemand dat vastgoedprijzen konden dalen, niet? Leven we op een wolk en krijgen we binnenkort de rekening gepresenteerd?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 december 2013

De wraak van goud

Het is een dramatisch jaar geweest voor de goudprijs en de goudmijnaandelen. Na 12 opeenvolgende jaarstijgingen zal jaar 13 het ongeluksjaar worden met een daling van meer dan een kwart. Maar volgens Arabian Money zal de goudprijs zijn wraak kennen in 2014 waarbij we naar de laatste fase van de stierenmarkt gaan.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs