Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 24836 tot 24840
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Rutte positief over economie

Premier Mark Rutte voelt dat Nederland aan de vooravond staat van ''een nieuw begin'' en het land ''weer op stoom" begint te komen. Rutte zei dat zaterdag aan het slot van een VVD-congres in Den Bosch.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

President Portugal laat Grondwettelijk Hof deel van begroting 2014 onderzoeken

Het Portugese Grondwettelijk Hof zal zich op vraag van president Anibal Cavaco Silva buigen over een belangrijke en omstreden maatregel in de begroting van 2014. Het gaat om de besparingen van bijna 10 procent op de pensioenen van de ambtenaren. Cavaco Silva heeft het Hof gevraagd na te gaan of het wetsvoorstel, dat op 1 november aangenomen werd door het parlement als onderdeel van het Portugese besparingsbeleid, conform de Grondwet is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Twitter: markt niet overtuigd van succes

De IPO van Twitter kan zonder enige vorm van discussie als geslaagd worden beschouwd. Hoe kijkt de markt nĂș aan tegen het bedrijf? Is de grote massa om, of blijft men worstelen met het verdienmodel van het social media bedrijf?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Marktkapitalisatie Bitcoin stijgt naar $10 miljard

De marktkapitalisatie van Bitcoin (aantal Bitcoins in omloop x de prijs per stuk) heeft zaterdag 23 november de 10 miljard dollar bereikt.

Dat bedrag is evenveel als wat het de Verenigde Staten heeft gekost om General Motors te redden en wat Nederland kwijt is door de recessie.

Bron: gekkewereld.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Bijna uit de crisis?

Na ruim 5 jaar kruipen we voorzichtig uit de crisis. Mensen houden hun geld nog steeds vast en blijven angstvallig zitten met huis en baan om zo zekerheden maar te gewaarword te houden.