EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24841 tot 24845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 1 februari 2014

IMF vreest kapitaalvlucht uit opkomende landen

Volgens het IMF geeft de onrust aan dat er ''samenhangend economisch en financieel beleid moet worden gevoerd, met goede communicatie'', maar in sommige gevallen is het dringend nodig dat de ''fundamenten en de geloofwaardigheid van het beleid'' worden versterkt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Dit is wat een depressie met een land kan doen

België was een tijdje het land dat tussen de periferie en de rijke landen in zweefde. De laatste jaren is de stabiliteit in ons land terug gekeerd, maar de nodige hervormingen blijven uit. Toch moeten we er voor waken om niet in een situatie zoals Spanje terecht te komen. Hoewel het land zich hersteld van zijn depressie, ziet de toekomst voor de middenklasse er niet rooskleurig uit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Nieuwe stresstests voor Europese banken in voorjaar

Dit voorjaar worden nieuwe stresstests uitgevoerd bij de Europese banken. Dat heeft de Europese Bankenautoriteit (EBA) vandaag meegedeeld. De resultaten worden eind oktober verwacht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Het ergste moet nog komen voor de “Fragile Five”

De groeilanden van weleer zijn meer kop van jut tegenwoordig en het ziet er niet naar uit dat er snel verandering in zal komen. Brazilië, India, Indonesië, Zuid-Afrika en Turkije zitten in het midden van de storm en al deze landen hebben dit jaar verkiezingen op het programma staan waardoor de nodige snelle hervormingen mogelijk uitblijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Valutacrisis in Argentinië? Niet als je goud hebt!

In Argentinië is de goudprijs in de maand januari met 28% gestegen, terwijl de stijging in euro’s beperkt bleef tot ongeveer 5%. Dit grote verschil is het gevolg van een devaluatie van de Argentijnse peso. De devaluatie is vervelend voor de spaarders, want die zagen opeens een deel van hun koopkracht verdampen. De winst is voor de schuldenaren, omdat hun nominale schuldenlast is evenredig kleiner geworden door de waardedaling van de munt.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs