EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24846 tot 24850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

'Crisis heeft de Spaanse middenklasse vernietigd'

Toen Spanje in oktober vorig jaar, na 9 kwartalen van onafgebroken economische rampspoed, opnieuw met de economische groei aanknoopte, dook voor het eerst de vergelijking met China op.

De loonkosten in Spanje liggen nu lager dan de Duitse en een pak lager dan die van concurrerende landen als Frankrijk en Italië. Als gevolg daarvan investeerden autoproducenten vorig jaar ruim 1.500 miljoen euro in de productie van nieuwe modellen in Spanje, bleek uit cijfers van de Associación Nacional de Fabricantes de Automóviles (Anfac).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Nederland heeft hoogste accijns op benzine van Europa

Nergens in Europa wordt een liter loodvrije benzine zo zwaar belast. Op de tweede plaats eindigt Italië (0,73 euro per liter) en  het Verenigd Koninkrijk (0,70 euro). Ook de accijns op LPG is met 18 cent per liter nergens zo hoog als in Nederland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Column Kees de Kort | Geen polonaise in het verzorgingstehuis

Pensioenfondsen staan er weer wat beter voor; een aantal draait zelfs de pensioenkorting terug. Kan geen kwaad, zegt BNR's Kees de Kort, maar het vertrouwen in de pensioenen is een paar jaar geleden al gesneuveld.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Bitcoin, iets voor ondernemers?

Het is een gevaar, zegt de één. Nee het biedt juist kansen, beweert de ander. Feit is dat het maar niet stil wordt rond de virtuele munt Bitcoin. Maar moet je als ondernemer al iets met de Bitcoin?

Het is een gevaar, zegt de één. Nee het biedt juist kansen, beweert de ander. Feit is dat het maar niet stil wordt rond de virtuele munt Bitcoin. Maar moet je als ondernemer al iets met de Bitcoin?

De Bitcoin is ‘erger dan de tulpenmanie’, tekende het FD onlangs op uit de mond van de voormalig president van de Nederlandsche Bank Nout Wellink. Het is een ‘hype’, een ‘bouwwerk dat elk moment kan instorten’, citeerde de krant. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem antwoordde al eerder op Kamervragen over de virtuele munt dat het ‘een speculatief karakter’ had met een ‘vooralsnog te verwaarlozen effect op de reële economie’. Virtuele munten als de Bitcoin (en de vele alternatieven als Litecoin, Worldcoin, Primecoin, Dogecoin, etc.) doen veel stof opwaaien. Ze zijn volgens sommige kenners gebakken lucht, onbetrouwbaar of zelfs gevaarlijk. Anderen zien juist oneindig veel mogelijkheden. Feit is dat het maar niet stil wil worden rond deze vreemde valuta.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Deflatie eerst in Europa, dan in de VS

Saxo Bank chief economist Steen Jakobsen geeft Europa 50 % kans op deflatie en de Verenigde Staten 25 % kans. Mike Shedlock ziet de kans op deflatie in Europa en de Verenigde Staten op 100 %, met Europa eerst. Hij haalt daar enkele zeer goede redenen voor aan:

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs