Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 24846 tot 24850
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Banken EU moeten eigen broek ophouden

Het Europees Parlement, de Europese Commissie en vertegenwoordigers van de regeringsleiders van de lidstaten van de Europese Unie hebben woensdagavond een akkoord bereikt over dat noodlijdende banken hun redding in eerste instantie zelf moeten betalen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Onderzoek naar mogelijke manipulatie banken

''De lessen uit de Libor- en Euriboronderzoeken en berichtgeving over mogelijke manipulatie door buitenlandse banken leren de toezichthouders alert te zijn op dergelijke signalen.

DNB en de AFM inventariseren in hoeverre banken de risico’s bij de totstandkoming van relevante benchmarks binnen hun organisatie voldoende in beeld hebben en hier in voldoende mate hun maatregelen voor treffen'', aldus DNB in een persbericht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Goud prijs krijgt wederom een boost

Heeft u recent nog goud gekocht? Misschien hebben we hier een domme vraag gesteld, want het lijkt alsof niemand momenteel geïnteresseerd is om nog het edelmetaal te kopen. De goudprijs hangt uitgeteld ergens in de touwen en de scheidsrechters zijn volop aan het tellen tot 10. Maar het knock-out moment zal niet worden bereikt.

We weten allemaal dat bewegingen in de goudprijs bijzonder krachtig zijn. Dat was in het verleden zo en dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Op 28 juni bereikte de goudprijs een dieptepunt van de afgelopen 34 maanden. Op dat moment kostte een troy ounce nog $1.180.

Bron: cnsnews.com
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

VS: schuld $3 biljoen omhoog in minder dan 3 jaar

Debt Up $3T In Less Than 3 Yrs Under Boehner's Deals; More Than Under All Presidents from Washington Through Reagan

The new debt run up by the federal government since House Speaker John Boehner cut his first spending deal with President Barack Obama has now topped $3 trillion—exceeding all the debt accumulated under all American presidents from George Washington through Ronald Reagan.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Regels omvallen banken al in 2016 van kracht

Onderhandelaars van het Europees Parlement en de Europese Raad hebben woensdagavond een akkoord gesloten over het versneld invoeren van nieuwe regels, die de belastingbetaler moeten ontzien bij een eventuele ontmanteling van een bank.