Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 24846 tot 24850
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Komt er een halt aan toplonen?

n Zwitserland misschien wel, inderdaad.  Dit weekend wordt namelijk een referendum gehouden (de Zwitsers zijn daar heel sterk in, de rest van Europa mag hieraan een voorbeeld nemen) over het voorstel dat niemand in een bedrijf meer dan 12 keer mag verdienen wat de laagstbetaalde werknemer ontvangt! Dit is werkelijk uniek…  In Zwitserland is de uitslag van zulke referenda nog bindend ook.  Ze kennen daar ook de nodige schandalen in het bedrijfsleven en de bankwereld : “

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

'Barclays wil Europese bonusregels omzeilen'

De Britse bank Barclays is van plan volgend jaar een nieuwe vorm van beloning toe te passen om de strengere Europese regelgeving voor bonussen in de financiële wereld te omzeilen. 

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Aantal vragen rond geldzorgen verdubbeld

Dagelijks melden zich nu meer dan 14 duizend personen, vooral met vragen over schulden en geldproblemen, stelt het Nibud vrijdag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

'Stagiair niet overleden aan oververmoeidheid'

Moritz Erhardt, de 21-jarige stagiair bij Bank of America die in augustus overleed, stierf niet door oververmoeidheid. Dat bleek vrijdag uit een gerechtelijk onderzoek. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Sint-Martens-Latem zet mes in premies voor rijken

De rijkste gemeente van het land, Sint­-Martens­-Latem, gaat sociale en an­dere premies toekennen aan de inwoners die ze het hardst nodig hebben. Dat schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard. De hele subsidiepot wordt aan het OCMW gegeven, dat het geld verdeelt.