EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2486 tot 2490
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

Rijksten ter wereld geven 0,004% van hun fortuin om volgende financiële crisis te voorkomen

Een aantal investeerders en filantropen – waaronder Bill Gates, Jeff Bezos, Mike Bloomberg en Pete Peterson – hebben een bedrag van 10 miljoen dollar ter beschikking gesteld van het Program on Financial Stability van de Yale University.

Het project moet de nodige maatregelen uitwerken om een volgende financiële crisis te voorkomen of minstens efficiënt te kunnen kanaliseren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

Lenen, lenen, lenen

Canada kampt met een enorme huizenbubbel. Nu daar de grootste hypotheekverstrekker in zwaar weer is geraakt, neemt de nervositeit toe.

Canada kampt met een enorme huizenbubbel. Nu daar de grootste hypotheekverstrekker in zwaar weer is geraakt, neemt de nervositeit toe.

Home Capital Group, de grootste hypotheekverstrekker van Canada, verkeert in grote moeilijkheden. 'Die Home Capital Group, die gaat er wel aan', verwacht BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'Als eenmaal het vertrouwen in de financiële instellingen onder druk komt te staan, dan is mijn ervaring dat het einde in zicht is. Er worden wat reddingsoperaties georganiseerd, gaat allemaal niet lukken, vertrouwen is belangrijk.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

9 dingen om vandaag mee te stoppen zodat je vanaf morgen rijk kan worden

Kijk eens rond in jouw omgeving. De kans is groot dat er onder je vrienden een of enkele succesvolle personen tussen zitten. Hoewel het je vrienden zijn en je veel dingen hetzelfde doet, zullen er ook verschillende dingen zijn die jullie verschillend doen … of beter gezegd, die je succesvolle vriend niet doet.

Sta even stil bij onderstaande 9 dingen. Misschien staan ze jou wel in de weg om succesvol te worden. En met succes komt heel vaak het geld vanzelf. Moeilijker moet je het niet maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

De 2e rijkste man ter wereld deelt zijn beste advies voor jongeren

Niemand ziet er graag dom uit. Niet zet zichzelf graag voor schut. Daarom denken veel mensen lang na voor ze een beslissingen nemen. Maar te lang wachten, kan ook zware gevolgen hebben. Jeff Bezos, 2e (soms 3e) rijkste man ter wereld, geeft belangrijk advies hoe je beter en sneller beslissingen kan nemen, professioneel en persoonlijk.

Dit advies kan je veel geld opbrengen, zegt Bezos.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 14 mei 2017

In deze 20 steden verdien je het meeste geld ter wereld

Heb je maar een karig loon en wil je graag wat meer verdienen per maand zonder veel meer te werken? Dan moet je misschien overwegen om je koffers te pakken en te verhuizen. De Deutsche Bank heeft namelijk een rapport uitgebracht met daarin een lijst met steden en hun gemiddelde inkomen. En we kunnen dit al verklappen: België staat niét in de top-20.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs