EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24851 tot 24855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Schuldenplafond duikt weer op

Het schuldenplafond in de VS moet opnieuw verhoogd worden. Dat was vorig najaar een hot item en liep uit tot een blamage voor de Amerikaanse politiek. De nieuwste deadline is nu geprikt op 27 februari.

Het schuldenplafond in de VS moet opnieuw verhoogd worden. Dat was vorig najaar een hot item en liep uit tot een blamage voor de Amerikaanse politiek. De nieuwste deadline is nu geprikt op 27 februari.

U bent het gesteggel in Washington vorig jaar over het schuldenplafond vast nog niet vergeten, en anders kunt u één en ander hier nog eens teruglezen. Inmiddels is het volgende niveau, van $17.200 mrd, bereikt en zelfs al licht overschreden. Niets nieuws onder de zon, maar inmiddels heeft Treasury Secretary Jack Lew afgelopen vrijdag het Amerikaanse Congress laten weten dat er na 27 februari problemen dreigen te ontstaan met het betalen van de rekeningen als het schuldenplafond niet wordt verhoogd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Generatiestrijd die 200 jaar heeft geduurd komt ten einde en de jongeren hebben verloren

Een gevoel van wanhoop maakt zich meester van een hele generatie werkloze jongeren, maar het ergste is dat beleidsmakers weinig tot niets ondernemen. Het probleem, aldus de Britse historicus Mark Mazower in de Financial Times, is niet economisch, maar politiek: een generatiestrijd die tweehonderd jaar heeft geduurd komt ten einde en de jongeren hebben verloren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

De week van Bitcoin #14: de toekomst van het Internet

In de Week van Bitcoin #14 praten Paul Buitink en Tuur Demeester over de prijsval van vrijdag 7 februari, de perikelen bij Mt Gox en het verbod op Bitcoin in Rusland. Ook gaan ze uitgebreid in op het verwijderen door Apple van de Blockchain app in de app store en bespreken ze hoe open source soft- en hardware en een nieuw gedecentraliseerd, versleuteld Internet een oplossing kunnen bieden bij het terugwinnen van online privacy en vrijheid. Tenslotte wordt kort ingegaan op de Auroracoin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Hoogste stand beurs Dubai in vijf jaar

De beursindex in Dubai is in 2013 meer dan verdubbeld, waarmee het de best presterende beurs ter wereld is.

De beursindex in Dubai is in 2013 meer dan verdubbeld, waarmee het de best presterende beurs ter wereld is.

De DFM General Index in Dubai noteerde in de tussentijdse handel een stand van 4035 punten en eindigde uiteindelijk met een winst van 1,1 procent op 3974,61 punten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 9 februari 2014

Grieken willen geen derde hulppakket

Begin deze maand werd in de media gemeld dat Duitsland bezig is een nieuw steunpakket op te zetten voor de Grieken en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem zei onlangs dat het ''niet onwaarschijnlijk'' is dat een derde pakket nodig is, als het tweede pakket eind dit jaar is afgelopen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs