EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24851 tot 24855
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

Productiekost legt bodem onder zilverprijs

Gedurende de eerste negen maanden van 2013 realiseerde de top-12 zilvermijnen een gemiddelde verkoopprijs van $ 24,58 per ounce en boekte het een gemiddelde break-even prijs van $ 24,57 per ounce. In het derde kwartaal wisten deze mijnen de break-evenprijs lager te krijgen tot $ 21,39 en volgens Kitco kan dit in het vierde kwartaal verder dalen tot $ 20,76. Hoewel zilver meestal een bijproduct is van andere grondstoffen, ligt de bodemprijs van zilver dikwijls rond het break-even punt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

Nog vijfduizend banen weg bij HP

De kosten van de reorganisatie stijgen door het grotere aantal verdwijnende arbeidsplaatsen van 3,6 miljard dollar naar 4,1 miljard dollar. Wereldwijd werken zo'n 330.000 mensen voor HP. De reorganisatie moet in oktober 2014 zijn voltooid. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

'Meer Europa is antwoord op euroscepsis'

Een verdere integratie van het economisch beleid van de eurolanden is het enige antwoord op de toenemende kritiek op de Europese Unie. Dat vindt de voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

Fictieve rijkdom?

Wat is de werkelijke waarde van aandelen, obligaties en andere financiële bezittingen? Geeft de vrije markt wel een correcte weerspiegeling van waarde? Gastschrijver 24 karaat legt op Marketupdate uit wat hij fictieve rijkdom noemt in deze schuld gedreven economie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 december 2013

China importeerde in november 42% minder goud

China heeft in november veel minder goud geïmporteerd dan in voorgaande maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag gepubliceerd werden. Vergeleken met oktober daalde de import in november met 42 naar iets meer dan 76 ton. China passeert dit jaar India als grootste importeur van goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]lijken.nl.

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs