Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 24861 tot 24865
Bron: baaz.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Minister Asscher weert personeel van buiten de EU

Personeel inhuren van buiten de EU? Vanaf 2014 gelden er scherpere regels

Wil je na 1 januari 2014 in zee gaan met werknemers van buiten de Europese Unie (EU), houd dan rekening met scherpe regels. De Eerste Kamer stemde 12 november in met het wetsvoorstel van minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor de herziening van de Wet van Arbeid Vreemdelingen. Als reden voor het voorstel en dus de strengere eisen aan de toelating tot de Nederlandse arbeidsmarkt noemt de minister dat het onwenselijk is dat werknemers van buiten de EU worden aangenomen terwijl er in Nederland genoeg werkzoekenden zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

VS in 2015 grootste energieproducent ter wereld

De schalie olie en gas revolutie in de VS heeft tot gevolg dat Amerika uiterlijk in 2015 de grootste energieproducent ter wereld is. Paniek bij de OPEC?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Alternatieven voor Bitcoins schieten als paddenstoelen uit de grond

Bitcoins houden de beleidsmakers aardig bezig. Die mogen wel opschieten, want alternatieven voor de bitcoin schieten als paddenstoelen uit de grond.

Het succes van de bitcoin is niet ongemerkt gebleven. De digitale betaaleenheid bestaat pas sinds 2009 als (logisch) alternatief voor het wankelende financiële systeem. De waardeontwikkeling is explosief geweest. Ooit was de waarde van een bitcoin circa $0,10. Inmiddels heeft diezelfde bitcoin pieken laten zien van boven de $350. Wellicht volslagen krankzinnig, maar het zal deze man allemaal weinig uitmaken.