EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24861 tot 24865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Bijna 500 banen bedreigd in glasindustrie in Henegouwen

De Japanse glasfabrikant AGC in Roux en zijn Franse concurrent Saint-Gobain in Auvelais hebben de intentie om volgende week de procedure tot collectief ontslag aan te kondigen. Beide bedrijven kampen met financiële problemen en zijn van plan om in totaal 480 banen te schrappen. Dat schrijft L'Echo.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

30.000 werkloze jongeren riskeren verlies uitkering

Bijna 30.000 jongeren in ons land verliezen begin 2015 hun werkloosheidsuitkering. Dat is het gevolg van een strengere aanpak van werkloosheid bij jongeren, schrijft De Morgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Goud bugs komen snel aan hun trekken

Voor goud bugs breken er aanmerkelijk betere tijden aan. Dat zeggen niet alleen wij, maar is ook de mening van tal van analisten. Wij geven u een laatste stand van zaken over hoe de professie nú tegen het edelmetaal aankijkt.

Goud is wellicht niet dé verrassing van 2014, ook de obligatie- en aandelenmarkten doen niet wat er door de meerderheid van de professie werd verwacht, maar is zeker wel een aangename verrassing gebleken. Nu is het jaar amper een maand oud, maar de trend lijkt gezet en voor het edelmetaal geldt duidelijk een (lichte) herstelfase.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Bill Gross waarschuwt …

Het financieel systeem is labiel doordat er teveel risico in het systeem zit. De prijzen zijn kunstmatig hoog. Je kunt niet nog eens een jaar zoals dat van 2013 verwachten. Het is beter om op andere plaatsen rendement te zoeken dan in de Verenigde Staten zegt Bill Gross, topman bij vermogensbeheerder Pimco.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs