Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 24876 tot 24880
Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

De belofte van de biobased economy: risico’s en kansen

Biomassa en de  biobased economy: ze vormen een grote belofte voor een duurzame samenleving. Maar is het wel zo duurzaam? In twee delen de risico’s en de kansen voor Nederland.

“We hebben een groot broeikasprobleem, een heel groot broeikasprobleem. Als we zo door gaan hebben we het niet meer over een opwarming van 2 graden Celsius, maar wel 4, 5 of 6 graden Celsius en dat is desastreus voor onze planeet.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Osram gaat nog meer besparen: 8.700 jobs weg

Osram, de op een na grootste lampenproducent ter wereld, gaat nog meer kosten besparen dan gepland. Dat heeft het Duitse bedrijf vandaag verklaard naar aanleiding van de kwartaalresultaten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Dit is de belangrijkste grafiek om nu te volgen

Sinds mei van dit jaar zit de Dow Jones gevangen in een zijwaartse consolidatieperiode. De Dow Jones heeft al enkele heikele gebeurtenissen van zich af weten te schudden. Momenteel ziet er alles naar uit dat we een eindejaarsrally gaan krijgen, maar het staat vast dat de Dow Jones een krachtige uitbraak wacht, naar boven of naar beneden - aldus Jesse Colombo.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

"Crowdfunding lost ons schuldenprobleem niet op"

Monetair econoom Dirk Bezemer zei afgelopen zondag dat crowdfunding niet de oplossing is voor ons schuldenprobleem. Een probleem dat ontstaan is doordat banken teveel onproductieve leningen verstrekten aan consumenten, zoals hypotheken. Helaas is het programma Buitenhof te kort om te praten over oplossingen...

Bron: metronieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

De Quote 500-factor

De Quote 500 is een duiventil. Op de lijst van 2012 werden maar liefst 63 nieuwkomers verwelkomd. In de editie van dit jaar zal het niet anders zijn. Hierbij een aantal vrijblijvende tips om zelf je eerste miljoen te vergaren.