EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
58
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24896 tot 24900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Amerika zet volgende stap in confiscatie pensioenen

De Verenigde Staten lanceert een nieuw programma waarin de burgers geld kunnen sparen voor hun pensioen. Het programma heeft de naam myRA. Door hierin te sparen, krijg je gegarandeerd een “deftige” return van je spaargeld. Uiteraard belegt de Amerikaanse overheid dit geld in Amerikaanse obligaties.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Goudvoorraad DNB 7,6 miljard minder waard

De goudvoorraad van De Nederlandsche Bank is vorig jaar 7,6 miljard euro minder waard geworden. Dat heeft minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) donderdag laten weten in antwoord op Kamervragen van de PVV.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Economen aan de alarmbel in Europa

Ongeacht eventuele maatregelen van Mario Draghi luiden vele economen de alarmbel over de situatie in Europa. Het is moeilijk om te weten of Europa al te maken heeft met deflatie, maar er moeten dringende acties ondernomen worden om dit te vermijden. Eens je vaststelt dat je te maken hebt met deflatie, is het meestal te laat zoals Japan al decennia lang kan ervaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Goudmijnen vinden hun mojo terug

Als belegger moet je altijd denken op de lange termijn en dan moet je de vraag stellen "wat gaat mij het meeste opbrengen de komende jaren?". De brede Amerikaanse aandelen hebben de laatste jaren al een sterke stijging achter de rug, de kans dat ze dit gaan herhalen is klein, zeker omdat de waardering al stevig is opgelopen. Dus moeten we op zoek naar een goedkoper alternatief.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Wauw!! Er gaat iets goed in de Verenigde Staten

Het is niet allemaal kommer en kwel in de Verenigde Staten, er mag ook al wel eens iets goed gaan. Herinner je nog de dagen dat de Verenigde Staten overheidstekorten boekte van meer van $ 1 biljoen per jaar? Die dagen lijken (voorlopig) tot de geschiedenis te behoren. De Verenigde Staten is goed op weg om een "normaal" overheidstekort te boeken de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs