Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 24896 tot 24900
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Duitsland voert minimumloon in: topeconoom vreest voor verlies 1 miljoen jobs

Johannes EiseleDuitsland gaat dan toch een minimumloon invoeren, zoals de meeste Europese landen. Dat was een van de eisen van de sociaaldemocraten met wie Merkel praat over een nieuwe regering. Een ware revolutie voor een land dat gebouwd is op twee essentiƫle economische principes: het concurrentievermogen en de onafhankelijkheid van alle sociale partners in elke deelstaat, elke sector en elk bedrijf.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Eurogroep houdt historische vergadering

De 17 ministers van Economische Zaken en Financiƫn uit de eurolanden bespreken vrijdag voor het eerst elkaars nationale begrotingsplannen voor volgend jaar.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Goldman Sachs verwacht verdere daling goudprijs

Het goddelijke Goldman Sachs verwacht dat de goudprijs nog verder naar beneden gaat. Voor 2014 rekenen analisten van de bank op een verdere prijsdaling van 15%. Dit jaar is de prijs van goud al met een kwart gezakt. Ondertussen blijven landen als China, India en Rusland goud kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Banken krijgen schrik van Bitcoin

Het is zover, de opmars van Bitcoin begint de traditionele banken op hun zenuwen te werken. Er komen steeds meer verhalen binnen dat banken transacties met Bitcoin blokkeren of verbieden. Sommige banken bevriezen zelfs de rekening van de klanten die ook in Bitcoins handelen. De banken beginnen het potentieel en het gevaar van Bitcoin in te zien.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

'Bankiers roepen dezelfde gevoelens op als pedofielen'

Terecht dat banken en bankiers in het verdomhoekje zitten. Kritiek dat ze te weinig kredieten verstrekken is echter misplaatst, zegt Errol Keyner.

Verwacht van mij geen compassie met banken, en al helemaal niet met bankiers. Bankiers zijn van de top van de sociale ladder diep in de kelder getuimeld. Toegeven dat je bankier bent, wekt bijna dezelfde reacties op als de openbaring pedofiel te zijn tijdens de ouderavond op school.