EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2491 tot 2495
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

Waarde euro op hoogste punt in zes maanden

De euro heeft dinsdag het hoogste niveau behaald tegen de dollar in zes maanden, onder meer door druk op de dollar vanwege zorgen over president Donald Trump.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

Criminelen stuwen waarde bitcoin naar ongekende hoogte

Voor een bitcoin moet inmiddels een bedrag van meer dan 1.900 dollar worden betaald. De waarde van de virtuele munt heeft op één maand tijd 55 procent aan waarde gewonnen en is duurder geworden dan goud.

De hoogconjunctuur die de bitcoin geniet, is een symptoom voor de opmerkelijke interesse die voor virtuele valuta – die vaak als alt-coins worden omschreven – kan worden opgemerkt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

1.900 banen weg bij Blokker en Marskramer

Winkelketen Blokker sluit komend jaar honderd filialen. Bij zusterbedrijf Marskramer gaan nog eens honderd eigen winkels dicht. Bij elkaar verdwijnen zo'n 1.900 banen bij de winkelketens en bij moederbedrijf Blokker Holding.

De onderneming laat daarnaast weten dat de ketens Intertoys, Maxi Toys, Xenos, Big Bazar en Leen Bakker in de etalage worden gezet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

Nederlandse economie groeit met 3,4 procent op jaarbasis

De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal van 2017 met 0,4 procent gegroeid. Ten opzichte van een jaar eerder bedraagt de groei zelfs 3,4 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 mei 2017

"Ford wil duizenden banen schrappen"

Autobouwer Ford is van plan wereldwijd duizenden banen te schrappen, om zo de rentabiliteit op te krikken. Dat melden welingelichte bronnen aan onder meer AFP en de Wall Street Journal.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs