Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 24906 tot 24910
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

'China aan vooravond ingrijpende hervormingen'

Het overleg van de Chinese Communistische Partij gaat over de meest ingrijpende economische veranderingen sinds het begin van de hervormingen onder Deng Xiaoping in 1978.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Bereidt u voor op een markt crash van 50 procent

Beleggers zijn verre van euforisch, eerder apathisch. Geen omgeving voor een markt crash, toch? Dat zou nog wel eens lelijk tegen kunnen vallen.

De recordrace op Wall Street wordt af en toe onderbroken, maar van enige serieuze correctie is nog altijd absoluut geen sprake. En als we over een correctie spreken, dan moet u toch in de orde van grootte denken van 10 tot 15 procent. Dat hebben we inderdaad al heel lang niet gehad, zeker niet in de VS. Geen vuiltje aan de lucht dus voorlopig?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 10 november 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Sparen voor uw pensioen… in Bitcoins?

Bitcoins treden meer en meer toe in de reële economie. U kunt sinds kort zelfs een deel van uw pensioen in de digitale munt investeren.

Voor de meeste consumenten is de bitcoin echt een te-ver-van-mijn-bed-show. Bitcoins gelden toch vooral als een raar iets, ongrijpbaar, onbegrijpelijk ook en u houdt het daarom maar liever bij euro’s. Dat is volkomen logisch, maar u doet er toch goed aan u enigszins te verdiepen in dit wonderlijke fenomeen wat stormenderhand toch de wereld dreigt te veroveren.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Vijf verdachten boilerroomfraude aangehouden

De FIOD heeft in een internationaal onderzoek naar boilerroomfraude dinsdag vijf verdachten aangehouden in Haarlem, Amsterdam, Eindhoven, Spanje en Duitsland. De verdachten die in Nederland zijn aangehouden zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank Haarlem en in bewaring gesteld. Het Openbaar Ministerie heeft Spanje en Duitsland om overlevering van de in die landen aangehouden verdachten verzocht.