Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 24916 tot 24920
Bron: nrc.nl
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Fitch waardeert Rabobank af, negatief vooruitzicht

Rabobank zou volgens een bericht van de beoordelaar structureel minder winst maken dan veel branchegenoten. Ook is de waarde van het onderpand gedaald, waardoor de bank kwetsbaarder is geworden. Fitch roemt de cooperatieve structuur van de bank, maar stelt tegelijkertijd wel dat daardoor een prikkel mist om in de kosten te snijden.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Stadscafé De Waag over Bitcoin

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Vorige week werd deze serie gestart met Thuisbezorgd.nl in de hoofdrol. Deze keer is het de beurt aan stadscafé en proeverij De Waag, de eerste horecagelegenheid in Nederland die Bitcoins als betaalmiddel accepteerde. Hugo Overvoorde, manager van De Waag, vertelt over de lopende projecten en waarom zij zich bezig houden met Bitcoin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Dit is de enige manier om inflatie écht te verslaan

Iedere 8 tot 10 jaar wordt uw welvaart gehalveerd door inflatie!! Dat is schrikken als je dat leest. Gemiddeld ligt de officiële inflatie de laatste decennia tussen de 2 % en 3 %. Maar de berekening van de inflatie is al vele malen aangepast om minder officiële inflatie te hebben. Op basis van de oude, meer betrouwbare, berekeningen zou inflatie momenteel tussen de 6 % en 8 % bedragen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Particuliere beleggers als contra-indicator

Particuliere beleggers hebben de reputatie om achter de feiten aan te lopen. Herhaalt de geschiedenis zich nu particulieren weer volop geld in de aandelenmarkt stoppen?

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Fitch waardeert Rabobank af

Volgens Fitch hangt de afwaardering samen met de toegenomen kwetsbaarheid van Rabobank voor de dalende waarde van onderpand en is de bank structureel minder winstgevend dan de meeste sterke branchegenoten.