Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24926 tot 24930
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 10 november 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Sparen voor uw pensioen… in Bitcoins?

Bitcoins treden meer en meer toe in de reële economie. U kunt sinds kort zelfs een deel van uw pensioen in de digitale munt investeren.

Voor de meeste consumenten is de bitcoin echt een te-ver-van-mijn-bed-show. Bitcoins gelden toch vooral als een raar iets, ongrijpbaar, onbegrijpelijk ook en u houdt het daarom maar liever bij euro’s. Dat is volkomen logisch, maar u doet er toch goed aan u enigszins te verdiepen in dit wonderlijke fenomeen wat stormenderhand toch de wereld dreigt te veroveren.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Vijf verdachten boilerroomfraude aangehouden

De FIOD heeft in een internationaal onderzoek naar boilerroomfraude dinsdag vijf verdachten aangehouden in Haarlem, Amsterdam, Eindhoven, Spanje en Duitsland. De verdachten die in Nederland zijn aangehouden zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank Haarlem en in bewaring gesteld. Het Openbaar Ministerie heeft Spanje en Duitsland om overlevering van de in die landen aangehouden verdachten verzocht.

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Geen uitweg uit QE

“To taper, or not to taper?”, oftewel: gaat de Amerikaanse FED het extreem ruime monetaire beleid terugschroeven of niet? Die vraag hield de gehele financiële wereld maanden lang in z’n greep. De vraag was niet zozeer of het zou gaan gebeuren, maar wanneer? Het begint er echter op te lijken dat dat de verkeerde vraag was. Het wordt steeds duidelijker dat de FED niet werkelijk voornemens is de geldkraan weer dicht te draaien.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Aanklager eist 600 miljoen van Bank of America

Bank of America (BoA) moet de maximale boete van 863 miljoen dollar (645 miljoen euro) betalen voor het verkopen van probleemleningen als normale leningen.