Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 24926 tot 24930
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

EU geeft Polen meer tijd voor aanpak tekort

Polen maakt te weinig vorderingen bij het terugdringen van zijn begrotingstekort richting de Europese norm van 3 procent. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Denkt u dat de goudprijs nog verder kan dalen als u dit leest?

Het sentiment op de goudmarkt is bedroevend, technisch zien de grafieken voor goud er verschrikkelijk uit en heel de financiële wereld verteld de ene na de andere onwaarheid over goud. Daarom dat goud terug gaat stijgen, zegt Turd Ferguson. Om nu in goud te stappen heb je moed en overtuiging nodig.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

De waarheid achter de “ban” van Bitcoin in China

De Bitcoinprijs maakte bokkensprongen vorig weekend wanneer bekend werd gemaakt dat China een soort van verbod zou uitvaardigen voor Bitcoins. De prijs ging van $ 1.200 naar $ 576 om terug te stijgen naar $ 800 - $ 900. De forse stijging van Bitcoin de laatste weken was dan ook te danken aan de opmars in China. Een verbod in China zou dus zeer slecht zijn voor Bitcoin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Marc Faber doet enkele gepeperde uitspraken II

Marc Faber ging in een interview gisteren aardig los en kwam met enkele opmerkelijke, stevige uitspraken. Meer dan interessant genoeg voor beleggers om mee te krijgen. En daarom vandaag dan ook zelfs twee items aan Faber besteed.

Faber liet zich in deel I vooral uit over de geopolitieke spanningen in Azië, de dollar en de euro, goud en de Emerging Markets. In deel II komen de rijken ter aarde ter sprake, het geld printen van de centrale banken, (wederom) goud, mogelijk nare verrassingen in 2014 en zeepbellen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Fed stemt unaniem in met strenge bankenregels

Het bestuur van de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, heeft dinsdag unaniem ingestemd met nieuwe regels die de mogelijkheden voor banken om te beleggen in riskante financiële producten fors inperken.