EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24936 tot 24940 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Californië als voorbeeld voor de eurozone

Tot een paar jaar geleden was Californië het probleemkindje van de VS. De staat vertoonde veel overeenkomsten met de eurozone: een enorm begrotingstekort, hoge schulden, een dramatische vastgoedmarkt en hoge werkloosheid. In een recent artikel van ECR Research wordt een analyse gemaakt van beide economieën.

Californië heeft echter een sterk herstel meegemaakt de laatste jaren. De Democratische gouverneur Jerry Brown kreeg de begroting onder controle. Het budgettekort van 25 miljard dollar in 2011 is omgezet in een surplus van 4 miljard dollar! Ook de werkgelegenheid neemt sterk toe, de huizenmarkt is hersteld.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Wat is de oorzaak van al die sociale onrusten in de wereld?

In 2008 en in 2011 kende de wereld net als vandaag een opstoot aan sociale onrusten. Overal ter wereld breken protesten uit, tegen corruptie, tegen bepaalde politieke of religieuze overtuigingen en etnische achtergronden, .... Mensen kunnen veel hebben van hun overheid, ze laten zich dikwijls moedeloos doen. Maar er is steeds een parameter die er voor zorgt dat de mensen op straat komen om te protesteren tegen alles wat er op hun lever ligt: honger en hoge voedselprijzen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

JPMorgan Chase wil netto 5.000 banen schrappen in VS

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase wil dit jaar netto 5.000 banen schrappen, voornamelijk in de retailactiviteit. Dat blijkt uit een document dat de bank op de website publiceerde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

EU-akkoord over aanpak crimineel geld

Het wordt voor Europese landen makkelijker om crimineel geld te innen. Het Europees Parlement stemde vandaag in met regels om het simpeler te maken geld of goederen van verdachten te bevriezen of in beslag te nemen als de kans bestaat dat de goederen of het geld anders worden weggesluisd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Dow Jones op weg naar 60.000

Volgens Ron Baron, Baron Capital chairman en CEO, zal de Dow Jones rond 2025 op 30.000 punten noteren en zal het 60.000 punten halen rond 2035. Dit lijkt ver van realistisch en gigantisch hoog vanuit dit standpunt, maar dit is niet meer dan de optelsom van samengestelde cijfers. Als de aandelenmarkt gemiddeld 7 % per jaar stijgt, verdubbelt de aandelenmarkt iedere 10 jaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs