EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24941 tot 24945
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Wells Fargo: riemen vast voor een volatiel jaar!

Wells Fargo verwacht dit jaar vuurwerk op de financiële markten, onder aanvoering van Wall Street. Beleggers kunnen zich maar beter voorbereiden op volatiele tijden.

Voorop gesteld: Wells Fargo bevindt zich niet echt in het berenkamp met een eindejaarstarget voor de S&P 500 van 1.850 punten, al zitten de meeste zakenbanken wel wat hoger met hun target. Dat was vorig jaar wel anders: Gina Martin Adams, institutional equity strategist bij Wells Fargo, sloeg met haar verwachting van een S&P 500 eind 2013 van 1.440 punten de plank behoorlijk mis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Chronisch tekort aan zilver

Zilver is in vele talen een synoniem voor geld. Iets dat al duizenden jaren bestaat als betaalmiddel, zal altijd een betaalmiddel blijven (tenzij de geschiedenis zich al eeuwen lang heeft vergist). Maar hiermee krijg je de zilverprijs niet omhoog, de fundamenten op de zilvermarkt echter wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

9 redenen waarom we niet klaar zijn om 9 miljard mensen te voeden

Tegen 2050 zijn we met negen miljard mensen op aarde. Willen we de wereld van voldoende voedsel voorzien, moeten we vandaag in actie schieten. Want zoals de zaken er nu voorstaan, lukt het niet, schrijft Jelle Goossens van Vredeseilanden. Hij geeft negen redenen waarom we de zaken niet gewoon op hun beloop kunnen laten gaan.

Met de huidige landbouwmodellen en consumptiepatronen kunnen we nooit 9 miljard mensen voeden. Nu al legt ons voedselsysteem een onhoudbare druk op de planeet.

Lees verder op mo.be
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

2014:De kentering

De groeikansen dient men dan wel zich toe te trekken en te converteren naar actie toewerkende naar het beoogde resultaat! De belangrijkste redenen van de afzetgroei zijn het aantrekken van de export, een toename van investeringen en een positievere consument. De exportgroei neemt toe door het aantrekken van de Europese economie. De investeringsbereidheid van het Nederlandse MKB neemt toe door het verbeterende afzetperspectief. De omslag in de Nederlandse woningmarkt zal leiden tot een positieve impuls van de consumentenbestedingen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Britse ponden van 2014 zijn uitverkocht!

De nieuwe Britse Sovereign uit 2014, een 22 karaat gouden munt met een gewicht van 8 gram, is nu al uitverkocht. Het Britse munthuis heeft de grote vraag dit jaar onderschat en zal de productie opschroeven.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs