EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24946 tot 24950
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Grote bedrijven snuffelen aan Bitcoin

De afgelopen periode zijn er enkele grote toonaangevende bedrijven naar buiten gekomen wat betreft Bitcoin. Heineken, ABN Amro en Anderzorg zijn hier enkele voorbeelden van. Het geeft aan dat deze bedrijven met de toekomst bezig zijn, ook op het gebied van betalingsmogelijkheden. Naast deze berichtgeving van Nederlandse bedrijven biedt de Belgische telecomprovider Mobile Vikings de mogelijkheid beltegoed op te waarderen met Bitcoin.

Lees verder op bitcoinspot.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Neemt China binnenkort de volledige goudmarkt over?

Lange tijd liepen de goudvoorraden op Comex leeg, met de kluis van JP Morgan op kop. De laatste 2 maanden is er echter 20 ton fysiek goud bijgekomen in de kluis van JP Morgan. Volgens Silver Doctors kan het wel eens zijn dat dit allemaal goudbaren van 1 kg zijn, zoals ze graag hebben in China. Werkt JP Morgan in opdracht van China?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Crisis in Europa? Deze vijf landen kennen pas echt crisis

Europa lijkt de crisis langzaam van zich af te schudden. Maar wie de cijfers van de hierna volgende landen ziet, beseft dat crisis een relatief begrip is. Vijf landen diep in de penarie.

Europa, en de VS, hebben absoluut een pittige crisis achter de rug. Er is geen enkele aanleiding om dat te bagatelliseren. Maar crisis is wel een relatief begrip. Er zijn landen te vinden waar het nog véél slechter ging en gaat. Bijvoorbeeld in het afgelopen jaar nog, waar de VS en in mindere mate Europa, toch duidelijk wat opkrabbelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Federal Reserve manipuleert de aandelenmarkt omhoog

Volgens James Grant en Richard Sylla lijkt de Amerikaanse centrale bank vooral de aandelenmarkt te ondersteunen. De twee deskundigen maken deze beschuldiging in het programma Wealth Track, dat verslag doet van honderd jaar Federal Reserve.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Honderd jaar Federal Reserve in grafieken

Vandaag bestaat de Federal Reserve honderd jaar. Wat heeft die honderd jaar gedaan met de waarde van de dollar? En is de centrale bank er in geslaagd de werkgelegenheid te verbeteren? Kortom: Hoe ziet het trackrecord van de Fed eruit? Marketupdate zette verschillende grafiek op een rij...

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs