Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 2496 tot 2500
Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Iets beter dan lou loene

Goed, het zijn voorlopige cijfers, maar de economische groei in de EU pakt nog iets hoger uit dan verwacht. Of om het in de woorden van BNR-macro-econoom Kees de Kort te zeggen: 'de richting van de beweging is goed.'

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Deze investeerder heeft vertrouwen in economische aanpak Trump

Hoewel er nog veel onduidelijkheid en onzekerheid bestaat over de economische plannen van president Trump, is er zeker één iemand die ervan overtuigd is dat de Amerikaanse economie het goed zal doen de komende jaren. Investeerder Warren Buffett kocht namelijk voor 12 miljard dollar aan aandelen na de resultaten van de presidentsverkiezingen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Betaal eens 250 miljoen dollar voor een huis

Als je een huis wil verkopen en je kunt een eigen website en introductievideo maken, dan mag het wel wat kosten. Klopt, want 924 Bel Air Rd. gaat voor niet minder dan 250 miljoen dollar van de hand. Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug: een helicopter, verschillende zwembaden, een thuisbioscoop, een bowlingbaan en een niet misse kunstcollectie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Wordt de dollar de dupe van het beleid van Trump?

Trump staat al sinds het begin van vorig jaar volop in de belangstelling. Het afgelopen weekend wist hij opnieuw door middel van een opmerkelijke actie de aandacht naar zich toe te trekken. Voor moslims uit bepaalde landen is het vanaf nu niet meer mogelijk om naar de Verenigde Staten te reizen. En deze maatregel zorgde voor heel wat ophef in de rest van de wereld.

Het is duidelijk dat Trump een man is van zijn woord. Zo liet hij tijdens zijn verkiezingscampagne al meermaals weten dat hij moslims als een bedreiging zag voor de Amerikaanse samenleving. En deze maatregel past uitstekend binnen dat denkpatroon.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Gevraagd aan Marc Remmery

We hebben een serie vragen voor Marc Remmery van de website Goldonimic.be. Hij is mede-organisator van het symposium dat op 22 april plaats vindt.

Marc, hoe heb je je affiniteit met de monetaire wereld ontwikkeld. Kwam dat door een studie, een relatie of….