Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 24956 tot 24960
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Marc Faber: “China kan een grotere crisis uitlokken dan 2008″

Volgens Marc Faber kan een alarmerende kredietgroei in China de wereld in een nieuwe financiële crisis storten die dan erger zal zijn dan hetgeen we in 2008 gezien hebben, zo staat op MarketWatch. In 2008 ontstond een kredietcrisis omdat de economie leefde op teveel krediet, nu is de situatie nog erger.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

De 271 leugens van president Obama

“Dan”, Amerikaan en Libertariër stemde in 2008 voor Ron Paul als president van de Verenigde Staten. In 2012 koos hij voor de Libertarian Party kandidaat Gary Johnson. Deze Dan maakte in de loop der tijd een lijst met leugens van de uiteindelijk gekozen president- Obama –

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

'Spijtig genoeg zien we dat Frankrijk, Italië en Spanje het Japanse voorbeeld volgen'

Martin Bureau. De economen Takeo Hoshi (Stanford University, NBER en het Tokyo Center for Economic Research) en Anil K. Kashyap (University of Chicago, Federal Reserve Bank of Chicago, en NBER) hebben de studie ‘Will the U.S and Europe Avoid a Lost Decade? Lessons from Japan’s Post Crisis Experience’ vrijgegeven, die ze maakten in opdracht van het IMF en waarin ze de parallellen onderzochten tussen de crisis die Japan trof in de jaren negentig van vorige eeuw en de huidige crisis in de eurozone.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Aantal jobs in de VS sneller toegenomen dan verwacht

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in oktober met 204.000 banen toegenomen. Dat is vandaag bekendgemaakt door het Amerikaanse ministerie van Werk. Maar tegelijkertijd is ook de werkloosheidsgraad in de VS gestegen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013