EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24956 tot 24960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Markten beseffen dat het zo niet langer verder kan

De financiële markten zijn inmiddels tot het inzicht gekomen dat de centrale banken allicht te ver zijn gegaan met hun acties. De dalende koersen moeten dan ook vooral als een waarschuwing aan het adres van de Fed cs worden gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

2 grafieken die aantonen dat de crisis in de groeilanden erger is dan gedacht

Gisteren hadden we een artikel waarom een crisis in de groeilanden niet zou overslaan op de rest van de wereld. Vandaag heeft Business Insider een artikel dat aantoont dat de crisis in de groeilanden wel voor grote problemen zou kunnen zorgen. Wells Fargo's Jay Bryson denkt dat we zover nog niet zijn, maar als de situatie niet opklaart, kan het er wel van komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Goud: Chinese vraag explodeert

China is India definitief en ‘officieel’ voorbij gestreefd als grootste consument van goud. De vraag naar het edelmetaal is in China maar liefst vervijfvoudigd ten opzichte van tien jaar geleden. Wanneer wordt het Westen eens wakker?

De vraag naar goud in China blijft overweldigend groot, zo groot zelfs dat veel waarnemers hadden voorspeld dat het land in 2013 de grootst consument van het edelmetaal in de wereld zou worden. Daar is inmiddels ook al het bewijs van geleverd, meer bepaald in de vorm van het Thomson Reuters GFMS goudrapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Deutsche Bank: “We creëerden een enorm schulden monster”

Jim Reid is een van de beste analisten bij Deutsche Bank. Volgens Reid creëerde de wereld een enorm groot schuldenmonster waarin geen enkele faling toegestaan is omdat dit heel het systeem omver kan blazen. Het afbouwen van de monetaire stimulus is dan ook geen optie. We zullen er mee moeten leren leven. Je kunt dit vergelijken met het wielrennen in de vorige eeuw: als iedereen op doping rijdt, wint de sterkste nog altijd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Amerikaanse economie: verwachtingen te hooggespannen

De Amerikaanse economie draait best goed, maar als de verwachtingen te hoog liggen, is goed simpelweg niet goed genoeg. Althans zeker niet op Wall Street waar beleggers inmiddels aardig ‘trigger happy’ zijn en de verkoopknop weer gevonden hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs