Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 24966 tot 24970
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

NMBS schrapt 1.500 jobs tegen 2018

Tegen 2018 gaat de NMBS-groep netto met ongeveer 1.500 mensen minder doen dan momenteel. Dat staat in de officieuze businessplannen die de directies van de groep hebben uitgetekend. Bij Infrabel zouden tegen dan circa 800 jobs verdwijnen, bij de NMBS een 700-tal. Dat schrijft De Tijd vandaag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Justitie België heeft schuld van 75 miljoen

De Belgische Justitie heeft een schuld van 75 miljoen euro. Dat blijkt uit een commentaar van het Rekenhof op het ontwerp van de begroting voor komend jaar, schrijft dagblad De Standaard. 

Bron: eenvandaag.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

De ECB moet leren van de Bitcoin

Bitcoin is bedoeld als anoniem betaalsysteem waar geen bank of overheid grip op heeft. De waarde van de bitcoin flucueert, maar is de afgelopen weken sterk gestegen. De virtuele munt is momenteel 600 dollar waard, terwijl de waarde vorige week nog onder de 400 dollar lag. Een jaar geleden noteerde de munt nog 20 dollar. De waardestijging is voornamelijk te danken aan beleggers die steeds meer brood in de bitcoin gaan zien.

Bron: weebly.com
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Nederland in één klap uit de crisis het kan!

Langzaam maar zeker dringt het bij de Europese Commissie in Brussel door dat de rigide bezuinigingen, waar de OESO, het IMF en tal van economen voor gewaarschuwd hebben, meer schade dan goed hebben gedaan. De groei in de eurozone wil maar niet op gang komen en de eerste tekenen van moedeloosheid zijn bij politici en economen duidelijk zichtbaar. Ze weten het niet meer. Niet alleen in de zuidelijke schuldenlanden, maar nu ook in Nederland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

JPMorgan treft hoogste schikking ooit

De bank JPMorgan heeft een schikking getroffen van 13 miljard dollar (9,6 miljard euro) met de Amerikaanse autoriteiten in verband met de verkoop van 'slechte' hypotheken. Dat is vanavond bekend geworden. De bank kreeg van de Amerikaanse justitie de hoogste boete die ooit aan een instelling is opgelegd.