EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24966 tot 24970
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

Voor iedere ounce goud op de Comex circuleren 79 claims

Op de Comex worden termijncontracten voor goud verhandeld, een markt waar goudhandelaren en producenten het prijsrisico van hun fysieke voorraad kunnen afdekken. Op deze termijnmarkt circuleren 79 claims op elke troy ounce fysiek goud, een nieuw record.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

Goudprijs naar laagste niveau sinds 2010

De prijs van goud is vandaag gedaald tot het laagste niveau sinds augustus 2010. De daling volgt op het besluit van de Federal Reserve (Fed) om al volgende maand een voorzichtig begin te maken met de afbouw van zijn ruime stimuleringsbeleid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

Voorzitter Europarlement kraakt bankenunie

Dat heeft de voorzitter van het EP, Martin Schultz, donderdag gezegd tijdens de bijeenkomst van de Europese regeringsleiders.

Dat heeft de voorzitter van het EP, Martin Schultz, donderdag gezegd tijdens de bijeenkomst van de Europese regeringsleiders.

Schultz zei tijdens de Europese Raad dat het systeem om banken te redden of op te doeken simpeler en effectiever moet zijn, dan wat woensdagavond door de ministers van financiƫn is afgesproken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

EU vestigt hoop op defensie als banenmotor

De Europese defensie-industrie moet sterker worden. De staatshoofden en regeringsleiders van de 28 EU-landen zien de defensie-industrie als motor voor banen, innovatie en groei.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2013

Wim Grommen: Hoe ontstaat die hausse op de aandelenmarkt?

Volgens Wim Grommen ontstaat er van tijd tot tijd een hausse op de aandelenmarkt door een opbloei van de economie, waarbij bedrijven hun aandelen splitsen en de koers/winst verhoudingen verder oplopen. Hij ziet parallellen tussen de periode 1920-1930 en de periode 1990-2000. Er volgt een verzadigingsfase die een nieuwe beurscrash inluidt.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs