Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 24976 tot 24980
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Kamermeerderheid voor verhoging sociale huurgrens

Er is een Kamermeerderheid om de inkomensgrens voor sociale huur voor vijf jaar te verhogen van 34.000 naar 38.000 euro.

Bron: makelaarsland.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Nationale Hypotheek Garantie 2.0 | Alle wijzigingen op een rijtje

De afgelopen maanden is er veel geroepen over de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Nieuwe voorstellen, aanpassingen en wijzigingen vlogen over de tafel in de Tweede Kamer. Voor veel huizenkopers is een hypotheek met NHG simpelweg een vereiste. Belangrijk dus om te weten wat er precies is veranderd!

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Pensioenen in Nederland het hoogst

Gepensioneerden in Nederland krijgen in verhouding een hoger pensioen dan in elke andere ontwikkelde economie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

Goud: krijgen we horror of een mega short squeeze?

Uit een eerder artikel van deze morgen blijkt dat bijna alle technische indicatoren op rood staan voor de goudprijs. Indien we dit jaar geen forse stijging meer zien, komen de technische indicatoren voor de lange termijn ook in het rood te staan. Die forse stijging kan er misschien nog komen in de vorm van een mega short squeeze - anders dreigt er horror voor de goudprijs.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 26 november 2013

VDAB zoekt ingenieurs in Griekenland

Vandaag en morgen zijn VDAB en een zevental Belgische werkgevers aanwezig op een jobbeurs in de Griekse steden Athene en Thessaloniki. "Het is de eerste keer dat we in Griekenland op zoek gaan naar kandidaten om onze vacatures in te vullen. Twee jaar geleden deden we hetzelfde in Spanje en Portugal", zegt Gert De Buck van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling.