Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24981 tot 24985
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Doug Casey over contrair beleggen én een prima kooptip!!

Doug Casey is een contraire belegger in hart en nieren. Hij gaat op zoek naar koopjes op plaatsen die door de rest gemeden worden als de pest. Doug Casey heeft op deze manier al een fortuin vergaard. Bubbels komen en gaan, ergens ter wereld is er een markt waar iedereen wil zijn en ergens anders is er een plaats waar niemand wil zijn, het is op die laatste plaats dat Doug Casey gaat zoeken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Ruslandmissie lucratief voor bedrijfsleven

Nederlandse bedrijven en kennisinstituten hebben tijdens een handelsmissie naar Rusland al met meer dan tien bedrijven afspraken gemaakt om zaken te gaan doen. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

TEDx: nieuwe ideeën voor een nieuwe wereld

TEDx happenings gebeuren sinds 1984 internationaal. TEDx is een non-profit organisatie om ideeën te verspreiden en mensen over ter wereld samen samen wil brengen. Het gaat veelal om technologie, amusement en ontwerp.

Ondertussen heeft de site al meer dan 1500 opmerkelijke mini-spreekbeurten verzameld, gratis toegankelijk voor iedereen. Er zijn de twee jaarlijkse bijeenkomsten maar ook diverse neven-happenings.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Twitter na beursgang bijna 25 miljard dollar waard

Twitter-aandelen waren in eerste instantie te koop voor 26 dollar, maar aan het einde van de eerste beursdag was een aandeel 44,90 dollar waard.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

S&P verlaagt beoordeling Frankrijk

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de kredietbeoordeling voor Frankrijk naar beneden toe bijgesteld.