Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 24996 tot 25000
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

McDonalds omarmt 3D printing

3D gaat de hele maatschappij behoorlijk op zijn kop zetten, zoveel is zeker. McDonalds omarmt de nieuwe technologie. Maakt u zich geen zorgen: de hamburgers worden vooralsnog niet geprint.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

DOCU : Uw persoonlijke data zijn goud waard

Wie we zijn, onze voorkeuren op tal van gebieden, onze leefsituatie – het wordt allemaal met maar meest zonder ons eigen medeweten verzameld, in kaart gebracht en…verkocht! Verkocht aan bedrijven en al wie er maar belang in stelt en ervoor wil betalen (en ook de overheid kan als zij dat wil er in snuisteren).  Blijkbaar zijn onze persoonlijke data goud waard…  Via ons belgedrag, ons surfgedrag, zeker ook via de sociale media zoals Facebook en Twitter geven we vrijwillig, eigenlijk zonder het te beseffen vaak, ons privéleven vrij.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Meer jongeren aan de slag in procesindustrie

Vakbonden en werkgevers in de bedrijfstak zijn het daarover eens geworden. Ze trekken 35 miljoen euro uit voor het project. Als het plan wordt goedgekeurd, zal het kabinet dat bedrag verdubbelen.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Tsunami aan nepfacturen

Het regent weer nepfacturen in ondernemersland. Dit maal afkomstig van de firma Inkasso Unie. Het bedrijf meldde dat er uit haar naam e-mailberichten verzonden worden met als onderwerp 'betalingsherinnering'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Georgië zoekt snelle integratie met Europa

Dit is momenteel prioriteit van het buitenlandse beleid, zei minister Alex Petriashvili (Europese integratie) donderdag tegen het ANP tijdens een werkbezoek aan Nederland.