EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 24996 tot 25000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

'VS laten rest van de wereld als een baksteen vallen'

Raguram Rahjan, de voorzitter van de Indiase Centrale Bank, heeft in naam van alle opkomende economieĆ«n, zware kritiek geuit op het monetaire beleid van de Verenigde Staten. Daags nadat de Federal Reserve besloot om de laatste stap te zetten in het beĆ«indigen van het stimulusprogramma, zei Rahjan ā€˜dat de opkomende markten in 2008 de wereld uit het moeras hadden geholpen en dat ze nu niet genegeerd mogen worden.ā€™

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Het verschil tussen goud en de Bitcoin...

Paul Singer staat al 37 jaar aan het hoofd van het hefboomfonds Elliott Management Corporation (dat zo'n 23,3 miljard dollar beheert). De financiĆ«le blog Zero Hedge publiceert Singers recente analyse van de twee ā€˜alternatieve munteenhedenā€™ van het moment: goud en Bitcoin.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Zes jaar na de crisis: Nederland financiƫle tijdbom

Het Nederlandse kapitalisme staat zes jaar na de crisis nog altijd aan de rand van de afgrond. De banken zijn met miljarden overeind gehouden en wankelen als zombies gewoon verder. Aan een aantal veel grotere problemen is en wordt niets gedaan. Dat zijn:

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Bitcoin boven goud verkiezen?

Er woedt al enige tijd een discussie onder beleggers over wat te prefereren: goud, of Bitcoin. Even los van het zwart/witte van deze discussie, is het een interessante vraag. En hedge fund manager Paul Singer geeft een klip en klaar antwoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Stijgende lijn verkoop huizen zet door

De stijgende lijn in de verkopen heeft zich in de eerste maand van dit jaar doorgezet. Dat zeggen de twee grote makelaarsorganisaties NVM en Makelaarsland vrijdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs