Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 251 tot 255
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

De leegloop van Venezuela

Venezuela wordt met een massale exodus geconfronteerd. Vele inwoners proberen immers de onhoudbare omstandigheden van een gigantische economische catastrofe te ontvluchten.

In eigen land worden de Venezolanen dan ook met problemen zoals een hyperinflatie, voedseltekorten, werkloosheid en wetteloosheid geconfronteerd

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Royal Canadian mint onderzoekt hoe vals goud verkocht kon worden

Stel je voor: u koopt een goudstaaf bij uw bank, en als u het ding thuis grondig bekijkt merkt u dat het een vervalsing is! Het overkwam een juwelier in Canadese Ottawa.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Aantal jobs op hoogste niveau sinds financiële crisis

In het tweede kwartaal van 2017 zijn er in ons land 73.000 banen bijgekomen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de Nationale Bank, zo schrijft De Tijd vandaag. Het gaat om de grootste jobcreatie sinds de financiële crisis in 2008. Minister van Werk Kris Peeters (CD&V) is tevreden, “maar we zijn er nog niet”.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 november 2017

Hier moet je aan de slag om het meeste te verdienen

Niet alleen je diploma, je functie en je anciënniteit bepalen hoeveel je verdient. Je loon hangt ook af van de provincie waarin je werkt. De volgende cijfers van de FOD Economie (2015) onthullen waar je naartoe moet pendelen voor het mooiste loonstrookje.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 31 oktober 2017

1.000 euro voor iPhone X? Het schrikt ons niet af

1.000 euro voor een iPhone X? De hoge prijs houdt de consument niet tegen om de nieuwe smartphone van Apple te bestellen. Volgens het technologiebedrijf is de vraag naar de gsm “buitengewoon groot”.