Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 251 tot 255
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Self-made miljonair: deze 5 gewoontes zorgen ervoor dat jij niet rijk wordt

Volgens self-made miljonair Grant Cardone is rijk zijn een keuze. Iedereen kan rijk worden. Zo zegt Cardone dat er geld genoeg is in de wereld, er is alleen een tekort aan mensen die groot genoeg denken. Rijk worden heeft veel te maken met de gewoontes in je leven. Wanneer je de verkeerde gewoontes hebt, zal rijk worden niet lukken.

Grant Cardone noemt 5 traditionele gewoontes op die er voor zorgen dat de meeste mensen niet rijk worden. Wil jij wel rijk worden, dan zal je deze gewoontes moeten doorbreken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Amerikaanse bank JPMorgan trekt miljarden uit voor hogere salarissen en extra banen

De grote Amerikaanse bank JPMorgan Chase trekt de komende vijf jaar 20 miljard dollar (16,3 miljard euro) uit om onder meer salarissen te verhogen en duizenden extra arbeidsplaatsen te creëren.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Hoe China op en kwarteeuw een wetenschappelijke supermacht werd

China heeft zich op een kwarteeuw tot een wetenschappelijke en technische supermacht omgevormd. Dat zegt een column van Robert Samuelson, redacteur economie bij de Amerikaanse krant Washington Post.

Samuelson wijst erop dat China amper vijfentwintig jaar geleden slechts een bescheiden economie kende. Zeker van een Chinese hightechsector was nauwelijks sprake. Sindsdien is er echter heel wat veranderd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Illegaal bitcoinhandeltje leverde criminelen zo'n 10 miljoen euro op in anderhalf jaar tijd

Dertien mannen hebben in anderhalf jaar tijd ongeveer 10 miljoen euro verdiend aan het witwassen van bitcoins, die verdiend waren in de criminele handel. Het Nederlandse Openbaar Ministerie beschouwt zes mannen als de hoofdverdachten. Voor de strafzaak tegen deze zes, die vandaag in Utrecht begint, zijn zes dagen uitgetrokken.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Herman Wijffels: We zijn niet uit de problemen; de centrale banken zijn gevangene van hun eigen beleid

Boel alleen aan de gang als we geld gratis maken

Waar het nu om draait, is dat we naar een ander monetair systeem dan geld als schuld moeten. Wijffels ziet een wereld waarin we de boel alleen aan de gang kunnen houden als we geld gratis maken. De centrale banken zijn de gevangene van hun eigen beleid. Hij waarschuwt dat op het moment dat de rente normaliseert naar 3 à 4 procent, dat enorme gevolgen heeft voor de waarde van aandelen en obligaties. Er gaan dan zomaar triljoenen aan waarde verloren. ‘Onze 1500 miljard aan pensioengeld staat ook op het spel. Er wordt weleens gezegd dat Nederland een groot hedgefonds is.’