Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 2501 tot 2505
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Betaal eens 250 miljoen dollar voor een huis

Als je een huis wil verkopen en je kunt een eigen website en introductievideo maken, dan mag het wel wat kosten. Klopt, want 924 Bel Air Rd. gaat voor niet minder dan 250 miljoen dollar van de hand. Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug: een helicopter, verschillende zwembaden, een thuisbioscoop, een bowlingbaan en een niet misse kunstcollectie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Wordt de dollar de dupe van het beleid van Trump?

Trump staat al sinds het begin van vorig jaar volop in de belangstelling. Het afgelopen weekend wist hij opnieuw door middel van een opmerkelijke actie de aandacht naar zich toe te trekken. Voor moslims uit bepaalde landen is het vanaf nu niet meer mogelijk om naar de Verenigde Staten te reizen. En deze maatregel zorgde voor heel wat ophef in de rest van de wereld.

Het is duidelijk dat Trump een man is van zijn woord. Zo liet hij tijdens zijn verkiezingscampagne al meermaals weten dat hij moslims als een bedreiging zag voor de Amerikaanse samenleving. En deze maatregel past uitstekend binnen dat denkpatroon.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Gevraagd aan Marc Remmery

We hebben een serie vragen voor Marc Remmery van de website Goldonimic.be. Hij is mede-organisator van het symposium dat op 22 april plaats vindt.

Marc, hoe heb je je affiniteit met de monetaire wereld ontwikkeld. Kwam dat door een studie, een relatie of….

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Federal Reserve wacht wellicht plan Trump af

Het rentebeleid van de Federal Reserve wordt gestaag aangescherpt, dat is althans het plan van voorzitter Janet Yellen nadat de economie van de Verenigde Staten van Amerika heeft bewezen sterk genoeg in de schoenen staan. Echter, na de aanstelling van President Trump, lijkt de Federal Reserve een afwachtende houding aan te nemen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 5 februari 2017

Cashvoorraad Apple nu groter dan Finse economie

Het Amerikaanse technologiebedrijf Apple heeft in het vierde kwartaal van 2016 ruim 78 miljoen iPhone’s aan de man gebracht, waarbij vooral de iPhone 7 het goed deed.

De verkopen waren goed voor een omzet van 78 miljard dollar en een winst van 18 miljard dollar (23%). Het aandeel Apple ging na de aankondiging van de kwartaalresultaten 3% hoger.