Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2501 tot 2505
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

TA Zilver Analyse Roy -> Week 9 2017

Afgelopen week werd de doorbraak van het 200 d. MA aan een test onderworpen en die test lijkt te zijn geslaagd. Op donderdag en vervolgens vrijdag kon wat afstand genomen worden van het belangrijke MA zodat het begin van deze week (maandag) interessant zou worden voor het vervolg.

Begin vorige week zagen we dat de beren alles in het werk probeerden te stellen om de koers terug te dringen beneden het MA. Op de dinsdag (maandag was presidentsday) werd de aanval geopend en werd de zilverkoers beneden het MA gedrukt zodat de strijd om het MA los kon barsten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

De financiële sector is eindelijk weer ‘HOT’

Sinds de verkiezingsoverwinning van Donald Trump is er heel wat veranderd op de beursvloer. Over het algemeen kunnen we zeggen dat Trump een positieve invloed heeft gehad op de aandelenmarkten; want onder zijn leiding wisten de Amerikaanse indices te stijgen naar nieuwe recordkoersen. Met name één sector valt in positieve zin op.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Amerikaanse minister Financien: Aandelenmarkt is ons rapportcijfer

De Amerikaanse minister van Financiën, Steven Mnuchin, ziet de aandelenmarkt als het rapportcijfer van de nieuwe Trump regering. Een riskante uitspraak, omdat de politiek doorgaans een beperkte invloed heeft op de beurs. Toch past het helemaal bij de ambitie van de regering om de Amerikaanse economie nieuw leven in te blazen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Goudmijners door het putje

Dat was even schrikken gistermiddag: de goudmijners gingen er per saldo met flinke tikken op achteruit.

De GDXJ, een etf voor de junior goudmijners, mocht bijna 10% inleveren, de GDX deed een min van 5,35% en de goudprijs zelf sloot de dag nagenoeg onveranderd af.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 februari 2017

Slim gezien: Zweden gebruiken fiscus als spaarrekening

Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid hebben we negatieve interestvoeten in bepaalde landen en financiële producten. Die situatie zorgt voor bizarre onvoorziene gevolgen.

Een van die gevolgen is dat Zweden nu opzettelijk meer geld betalen aan de fiscus dan ze verschuldigd zijn!