Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 25001 tot 25005
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Meer jongeren aan de slag in procesindustrie

Vakbonden en werkgevers in de bedrijfstak zijn het daarover eens geworden. Ze trekken 35 miljoen euro uit voor het project. Als het plan wordt goedgekeurd, zal het kabinet dat bedrag verdubbelen.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Tsunami aan nepfacturen

Het regent weer nepfacturen in ondernemersland. Dit maal afkomstig van de firma Inkasso Unie. Het bedrijf meldde dat er uit haar naam e-mailberichten verzonden worden met als onderwerp 'betalingsherinnering'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Georgië zoekt snelle integratie met Europa

Dit is momenteel prioriteit van het buitenlandse beleid, zei minister Alex Petriashvili (Europese integratie) donderdag tegen het ANP tijdens een werkbezoek aan Nederland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Enorme koerssprong Twitter: van 26 naar 45,10 dollar

De openingskoers van Twitter is uitgekomen op 45,10 dollar, flink hoger dan de introductiekoers van 26 dollar. Vanwege de enorme belangstelling onder beleggers duurde het anderhalf uur om een eerste koers te bepalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Zuid-Korea beschikt over recordreserves aan vreemde valuta’s

Het is al vaker gezegd: in het spectrum van de Emerging Markets is een speciale plaats weggelegd voor Zuid-Korea. Het land wordt als veelbelovend betiteld en dat blijft niet zonder gevolgen. Seoul vreest nu zelfs voor een te forse stijging van de won.