EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25006 tot 25010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

Extraatje van 800 mln voor de staat door gaswinning

Door de verhoogde gaswinning van 54 mrd kuub gas, heeft minister Kamp een plafond ingesteld dit betekend dat Gasterra vanaf nu minder gas mag winnen. Gasterra focust zich nu op de ombouw van de huidige verwarmingsketels, deze ketels verbruiken nu het Groningse gas, na de ombouw moeten zij kunnen werken op gas uit andere gasvelden. De verwachting is dat de ombouw over 6 jaar klaar is.

Lees verder op energievergelijking.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Wat veroorzaakte de Grote Financiële Crisis?

Om het juiste medicijn toe te passen op een ziekte, moet je eerst weten waardoor deze ziekte in eerste instantie veroorzaakt werd. In de huidige financiële crisis worden enkel de symptomen bestreden en niet de oorzaak. Daarom dat PragCap terug gaat naar de kern van de oorzaak van de tweede grootste financiële crisis van de moderne samenleving.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Ook een nieuwe goudstandaard is niet de heilige graal

Welke oplossing is de beste voor het toekomstige monetaire systeem? Dat het huidige systeem vroeg of laat gaat verdwijnen, daar zullen de meeste het over eens zijn. Maar wat moet er in de plaats komen? Een ontkoppeling van goud blijkt na enkele decennia desastreus af te lopen, maar een volledige goudstandaard, is ook niet de ideale oplossing.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

15 goede redenen waarom de zilverprijs sterk zal stijgen

Al verschillende jaren probeert de markt de zwakke handen van de sterke handen te onderscheiden op de zilvermarkt. Na de forse daling van vorig jaar zijn de meeste zwakke handen verdwenen, maar de markt laat zich niet zomaar doen. Volatiliteit blijft het sleutelwoord de komende maanden. Maar op termijn kan de zilverprijs alleen maar stijgen, daar zijn 15 goede redenen voor, aldus Gold Stock Bull:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Steden en gemeenten trekken (opnieuw) aan de alarmbel over pensioenlast

De Vlaamse steden en gemeenten vragen dat de volgende Vlaamse en federale regering een oplossing zoeken voor de pensioenlast van hun statutaire ambtenaren. De lokale besturen zeggen dat ze die in de toekomst niet meer zelf zullen kunnen betalen. Dat zegt Luc Martens, de voorzitter van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs