EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25011 tot 25015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

Groeimarkten: ‘los het zelf maar op’

Groeimarkten hebben een flinke draai om hun oren gehad dit jaar: noem het de tucht van de markt. Hoe solidair is de rest van de wereld met de Groeimarkten? Welnu, dat valt behoorlijk tegen.

De Groeimarkten werden flink te grazen genomen in 2014: op de valutamarkten én op de beurzen. Het is zelfs even dringen geweest bij de nooduitgang. U weet als er eenmaal een kapitaalvlucht op gang komt, is dat proces erg lastig een halt toe te roepen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

Goudmijnaandelen swingen weer

Het jaar is lastig van start gegaan voor de meeste aandelen, behalve voor goudmijnaandelen. Die laatste hebben rampjaar 2013 definitief van zich afgeschud en swingen weer op de beurs.

Goudmijnaandelen maken véél emoties los bij beleggers. De ‘boom-bust cycle‘ is berucht. U kunt een vermogen vergaren met goudmijnaandelen, maar u kunt ook de waarde van uw portefeuille in korte tijd flink zien verdampen. Vorig jaar was voor liefhebbers van deze categorie aandelen een rampjaar: de NYSE Arca Gold Bugs Index verloor ‘eventjes’ 56 procent in 2013. En dat betekent dat wie zijn verlies wil goedmaken, meer dan 100 procent rendement nodig heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

Wat is er mis met de Bitcoin?

Voornamelijk vanwege problemen met de wisselbeurs Mt.Gox is de koers van de Bitcoin de afgelopen week ingestort. Die schommelt nu zelfs onder de 100 dollar, een schril contrast met de situatie enkele maanden geleden, toen de koers naar 1200 dollar klom.

Lees verder op emerce.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

Moody's verhoogt rating van Spanje

Kredietbeoordelaar Moody's heeft vandaag de rating voor Spanje met een stap opgetrokken naar Baa2. Moody's geeft ook een positieve outlook, wat betekent dat de rating in de toekomst verder opgetrokken kan worden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

Extraatje van 800 mln voor de staat door gaswinning

Door de verhoogde gaswinning van 54 mrd kuub gas, heeft minister Kamp een plafond ingesteld dit betekend dat Gasterra vanaf nu minder gas mag winnen. Gasterra focust zich nu op de ombouw van de huidige verwarmingsketels, deze ketels verbruiken nu het Groningse gas, na de ombouw moeten zij kunnen werken op gas uit andere gasvelden. De verwachting is dat de ombouw over 6 jaar klaar is.

Lees verder op energievergelijking.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs