Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 25026 tot 25030
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Hulporganisatie slaat alarm over armoede Frankrijk

De Franse rooms-katholieke hulporganisatie Secours catholique slaat alarm over de toenemende armoede in Frankrijk waar steeds meer gezinnen met kinderen het slachtoffer van zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Vastgoedmarkt VS staat aan vooravond revolutie

Private equity reus Blackstone is op kousenvoeten een belangrijke speler geworden op de Amerikaanse vastgoedmarkt. Het fonds heeft namelijk van de situatie rond de foreclosures (gedwongen verkopen van huizen) gebruik gemaakt om duizenden huizen te kopen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Gaat u vandaag ook aandelen Twitter kopen?

Nog een sociale-media-bedrijf dat naar de beurs trekt.  De interesse van het publiek is dermate groot dat Twitter het onderste uit de kan wil halen en de introductieprijs al verschillende malen verhoogd heeft; nu is het 23 à 25 dollar geworden.  Facebook is een succes gebleken hoewel zeker niet initieel, maar we kunnen ons voorstellen dat zij die deze kans gemist hebben er ditmaal wel vanaf “het begin” bij willen zijn.  Dat Twitter, de populaire online-berichtjesdienst, nog altijd verlies maakt schijnt tegenwoordig weer weinig uit te maken.  De koers zal stijgen, denkt iedereen toch, en dat is tenslotte waar het om te doen is, niet?

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Grote daling inflatie: sparen loont weer

De Nederlandse inflatie is in oktober gedaald tot 1,6 procent, het laagste niveau sinds november 2010. Goed nieuws voor spaarders.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Zo ziet de toekomst voor grondstoffen eruit

Wanneer gaat China de Verenigde Staten voorbij steken als ‘s werelds supermacht? Het antwoord is moeilijk te voorspellen, maar op sommige gebieden is China nu al de grootste in de wereld. China is al de grootste automarkt ter wereld, het wordt de grootste markt voor e-commerce tegen het einde van dit jaar en in 2014 zal het de Verenigde Staten voorbij steken als grootste markt voor voedsel en drinken.