EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25026 tot 25030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Deflatie eerst in Europa, dan in de VS

Saxo Bank chief economist Steen Jakobsen geeft Europa 50 % kans op deflatie en de Verenigde Staten 25 % kans. Mike Shedlock ziet de kans op deflatie in Europa en de Verenigde Staten op 100 %, met Europa eerst. Hij haalt daar enkele zeer goede redenen voor aan:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Is Frankrijk op weg om een ontwikkelingsland te worden?

Als vakbonden bedrijfsleiders in een wurggreep houden, belastingen absurd hoog zijn, de industriële productie daalt en de werkloosheid stijgt, moet je niet verbaasd zijn dat de buitenlandse investeerders een land liever links laten liggen. Dit is duidelijk het geval van Frankrijk. Het socialistische beleid van President Hollande blijkt totaal destructief te zijn voor het land, aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Een volgende recessie kan de wereld niet aan

De volgende recessie zal de westerse economie zonder twijfel in deflatie storten. De rentevoeten zijn nog steeds veel te laag waardoor er geen buffer is om een achteruitgang van de economie op te vangen. De helft van de wereld is een accident verwijderd van deflatie, aldus Ambrose Evans-Pritchard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

'VS laten rest van de wereld als een baksteen vallen'

Raguram Rahjan, de voorzitter van de Indiase Centrale Bank, heeft in naam van alle opkomende economieën, zware kritiek geuit op het monetaire beleid van de Verenigde Staten. Daags nadat de Federal Reserve besloot om de laatste stap te zetten in het beëindigen van het stimulusprogramma, zei Rahjan ‘dat de opkomende markten in 2008 de wereld uit het moeras hadden geholpen en dat ze nu niet genegeerd mogen worden.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Het verschil tussen goud en de Bitcoin...

Paul Singer staat al 37 jaar aan het hoofd van het hefboomfonds Elliott Management Corporation (dat zo'n 23,3 miljard dollar beheert). De financiële blog Zero Hedge publiceert Singers recente analyse van de twee ‘alternatieve munteenheden’ van het moment: goud en Bitcoin.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs