Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 25031 tot 25035
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Wanneer gaat de zon weer schijnen ?

De Nederlandse politici leggen de burgers steeds hogere lasten op. Als deze daarop reageren door steeds minder te besteden dan roept onze premier op om toch alsjeblief de portemonnee te laten rinkelen. Er is immers economische groei nodig. Ouders geeft met vrije hand en nu belastingvrij aan uw kinderen!

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Armoede in Frankrijk grijpt om zich heen

De armoede grijpt om zich heen in Frankrijk en steeds meer gezinnen met kinderen zijn er het slachtoffer van.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

CEO Delhaize krijgt gouden handdruk van 7,6 miljoen euro

Pierre-Olivier Beckers, de CEO van voedingsdistributiegroep Delhaize die aan zijn laatste dag als topman bezig is, krijgt een opzegvergoeding van 7,6 miljoen euro. Dat blijkt uit het kwartaalbericht dat de groep vandaag publiceerde en wordt bevestigd door een woordvoerder.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Spaanse centrale bank “ontdekt” € 20 miljard nieuwe slechte leningen

Non-performing loans of slechte leningen stegen in het derde kwartaal in Spanje van € 71 miljard naar € 92 miljard, een stijging met 29 procent. De Spaanse centrale bank had de Spaanse banken bevolen hun portefeuilles met leningen nog eens extra goed te bekijken. Het resultaat is desastreus met een stijging van € 20 miljard aan slechte leningen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Na 10 jaar wisselende standpunten geeft PvdA groen licht voor JSF

Uren en uren overleg was er in de Tweede Kamer woensdag voor nodig, maar aan het eind van de avond gaf de PvdA uiteindelijk het verlossende woord: de sociaaldemocraten gaan definitief akkoord met de aanschaf van 37 Joint Strike Fighters als opvolger van de F-16 waarmee de luchtmacht sinds 1979 vliegt.