Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 25031 tot 25035
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 november 2013

Een van de grootste opportuniteiten van het moment,… en het heeft niets met goud te maken

Verguist, gehaat, uitgekotst,... dit maakt het allemaal mee. Nee, we praten hier niet over goud en zilver, want deze opportuniteit zit wel degelijk in een positief momentum. zegt Steve Sjuggerud op The Daily Crux.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 18 november 2013
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 18 november 2013

Pluk de dag op weg naar het eindspel

Het is bijna feest!

0,1% groei, een huizenmarkt die plusjes laat zien, dalende zorgpremies en een dikke zeven voor de begroting 2014 van minister Dijsselbloem. Nederland

Nederland uit de put! Ierland en Spanje hebben geen steun meer nodig. Terug naar zonnige dagen en een toekomst die met vertrouwen tegemoet kan worden gezien!

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 18 november 2013

Column Kees de Kort | Met elkaar voor elkaar

De oprichting van een bankenunie is in de praktijk nog een behoorlijk moeilijk verhaal. Eerst moet er een stresstest komen om te kijken of de financiële positie van de banken goed genoeg is, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 18 november 2013

De toenemende ongelijkheid

Het is de Occupy beweging die de slogan “We are the 99 %” uitvond, met 1 % van de wereldbevolking die het overgrote deel van de macht en welvaart in handen heeft. Ongelijkheid heeft altijd bestaan onder mensen, en economische systemen die daar kunstmatig iets aan wilden veranderen zoals het communisme zijn roemloos ten onder gegaan.  Maar hier gaat het over veel meer: over moraliteit, rechtvaardigheid en compleet uit de hand gelopen machts- en rijkdom verhoudingen.