EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25041 tot 25045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Houtindustrie luidt alarmbel: 2.800 banen bedreigd

Fedustria, de Belgische federatie van de textiel-, hout- en meubelindustrie, trekt aan de alarmbel: door het gesubsidieerd verbranden van hout staan er in de sector 2.800 jobs op de helling. Bovendien dreigt de Vlaamse energiefactuur te stijgen met 328 miljoen euro. De federatie voerde vrijdag actie op het Martelarenplein in Brussel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Roemenië heeft het tij mee

Roemenië staat zelden in het middelpunt van de belangstelling, zeker ook niet van beleggers. Het lijkt toch niet onverstandig als u toch eens een blik werpt op dit voormalige Oostblokland.

Roemenië staat zelden in het middelpunt van de belangstelling, zeker ook niet van beleggers. Het lijkt toch niet onverstandig als u toch eens een blik werpt op dit voormalige Oostblokland.

Dit jaar zal de export ongetwijfeld opnieuw één van de stuwende krachten achter de groei van de Roemeense economie worden. Vooral in sectoren als diensten, energie en automotive liggen grote kansen weggelegd, temeer omdat de banden met Europa steeds nauwer aangehaald worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Foute bankiers, nu officieel ‘meesters van de eurozone!’

Het is niet langer een ‘Conspiracy Theory’ maar lijkt nu officieel een feit te zijn. Goldman Sachs mensen zijn nieuwe ‘meesters van de eurozone’. Er is een financiële coup gepleegd. Iets wat prominente politici al lang weten, maar liever over zwijgen.

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, is (samen met de rijkste mensen ter wereld) als bedrijf, één van de weinige bedrijven die als een winnaar uit de crisis kwam.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Mag je wel succes hebben?

Terwijl ik dit schrijf, zit ik in het vliegtuig naar Londen. Iedere maand vlieg ik een zondag op en neer, om les te krijgen van een van ‘s werelds beste sprekerscoaches. Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik daarvoor speciaal naar Londen vlieg en waarom ik dat niet gewoon in Nederland doe. Als ik zie wat het niveau van de gemiddelde spreker in Nederland is, dan ga ik liever ergens anders mijn kennis opdoen. Bovendien heb ik internationale ambities en dan is een internationale training, waar sprekers vanuit heel Europa komen, ook een verstandige keus.

Daarvoor is heel veel commitment, kennis, en doorzettingsvermogen nodig. En de juiste doelgroep op de juiste wijze benaderen. Een ondernemer die tevens spreker is, heeft nou eenmaal een unieke manier om zichzelf en zijn/haar bedrijf goed te profileren.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Probeert Europa zich om te vormen tot één groot Zwitserland?

STRMoedig kan je de houding die de EU in het Oekraiënse conflict aanneemt moeilijk noemen. Integendeel, het heeft er alle schijn van dat het continent probeert zich om te vormen tot één groot Zwitserland, schrijft Philip Stephens in de Financial Times.

De sancties tot dewelke donderdag werd besloten zijn al lang over tijd. Het lijkt er op dat alle politieke energie in de EU de voorbije jaren is opgeslorpt door de pogingen om de euro te redden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs