EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25041 tot 25045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Russische roebel op de roetsjbaan

De roebel blijft verder dalen. De Russische munt ging 's ochtends voorbij de kaap van 47 roebel voor een euro en nadert zo het laagste niveau ooit. Het is de eerste keer sinds 2009 dat er 47 roebel nodig is voor één euro. Een dollar noteert aan 34,34 roebel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Tips van Jim ‘Mad Money’ Cramer

Jim Cramer is en blijft optimistisch voor dit jaar op aandelen. De ondertoon op Wall Street blijft positief, de kans op een zware correctie wordt klein geacht. En Jim Cramer heeft natuurlijk zoals altijd aandelen tips in petto voor beleggers.

Het is al even geleden dat we nog aandacht hebben besteed aan Jim Cramer, de brulboei die op de Amerikaanse tv er in slaagt om beleggingsadviezen te koppelen aan entertainment. De show van Cramer, ‘Mad Money‘ is een echte belevenis en het is daarom niet verwonderlijk dat er miljoenen Amerikanen aan hun scherm gekluisterd zitten om Cramer zijn verhaal te zien doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Grondstoffen vlak voor een nieuwe uitbraak

Grondstoffen zijn al enige tijd niet meer sexy bij beleggers. Enkele jaren geleden waren ze nog "talk of the town", maar sinds de desastreuze val van 2011 - 2012 worden grondstoffen gemeden als de pest. Op onderstaande grafiek is goed te zien hoe de Continuous Commodity Index steeds lagere bodem en lagere toppen zette sinds 2011. Dit proces lijkt nu ten einde, aldus All Star Charts...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Manipulatie op zowel de valutamarkten als de goudmarkt

Best schokkend maar wellicht niet echt onverwacht: er zou manipulatie plaats vinden op de valutamarkten en op de goudmarkt. Diverse grootbanken liggen inmiddels onder het vergrootglas van toezichthouders.

De jongste dagen zijn de geruchten omtrent een grootscheepse manipulatie van de markten alsmaar in kracht gaan winnen. Wat er precies aan de hand is is nog niet helemaal duidelijk, maar vast lijkt te staan dat de brave belegger die zich aan alle regeltjes houdt de dupe van de hele zaak is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 januari 2014

Commotie op de Comex

Naarmate de commitments van de bullion banks meer en meer op ramkoers met elkaar en de overige spelers op de COMEX komen te liggen, dringt zich steeds meer de vraag op in hoeverre het long/short spel onder regie van de Federal Reserve doch onder uitvoering van JP Morgan nog stand houdt? Immers, de reserverol van de dollar staat op het spel staat, reden waarom het goud als de ultieme barometer van het monetaire systeem thans onder zware druk staat.

Een aantal analisten en rapporteurs w.o. Eric Sprott, Alasdair McLeod, Grant Williams en Jim Rickards stelt dat dit spelletje steeds meer de abyss nadert. Men dient zich te realiseren dat met het opblazen van de COMEX niet alleen het einde van de reserverol van de dollar wordt ingeluid maar tevens het einde van het huidige mondiale monetaire bestel. Dat betekent grote schokgolven die als een tsunami over de financiële wereld zullen uitrollen. Een dergelijk scenario op Wall Street staat reeds ‘in the cards’.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs