Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 25046 tot 25050
Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Rabobank-leden dumpen certificaten

Klanten van Rabobank hebben vorige maand veel zogenoemde ledencertificaten van de bank verkocht. Dat bevestigde Rabobank woensdag.

Volgens Rabo werd in oktober een recordaantal van 15 miljoen certificaten aangeboden door klanten. Die certificaten zijn achtergestelde leningen, wat betekent dat de houders bij eventuele financiële problemen van de bank achteraan in de rij met schuldeisers moeten aansluiten. In totaal staan 277 miljoen certificaten uit.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Genetisch gemanipuleerde mais? Moet kunnen, vindt Brussel

Brussel wil de teelt van een genetisch gewijzigde maissoort toestaan in de Europese Unie. De Europese Commissie legde haar voorstel woensdag voor aan de EU-lidstaten.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Wat is bitcoin?

De bitcoin is een vorm van elektronisch geld, waarmee wereldwijd op websites of zelfs in fysieke winkels kan worden afgerekend.

Het betaalmiddel werd vier jaar geleden geïntroduceerd. Naar schatting zijn er inmiddels meer dan 11 miljoen Bitcoins in omloop, die een waarde vertegenwoordigen van circa 1 miljard euro. Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën liet in juni in antwoord op Kamervragen weten dat het aantal Nederlanders dat actief is in de aan- en verkoop van Bitcoins beperkt is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Spanjaarden bekoelen hun woede met boodschappen op bankbiljetten

Dat de Spaanse bevolking boos is, dat is op zijn zachtst gezegd te begrijpen. Maar wat kan je er aan doen? Via express.be kwamen we bij onderstaande tweets waarbij sommigen op een wel heel originele manier hun protest uiten tegen de gang van zaken in Spanje. Schrijf op een bankbiljet je frustraties van je af, zo kan iedereen het lezen.