EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25046 tot 25050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Emerging Markets onrust houdt aan

Even leek de rust rond de Emerging Markets gevonden, maar schijn bedroog. Ondanks ingrijpen van diverse centrale banken laaide de koersdruk opnieuw op. Zowel de Emerging Markets als de Westerse beurzen zakten opnieuw weg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

'Woningbouw daalt verder in 2014'

Het aantal nieuwe woningen daalt in 2014 verder met ongeveer 7 procent. Een kleine opsteker voor dit jaar is de kleine stijging van renovatie en onderhoud aan woningen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Edward Snowden: "De NSA kan je overal volgen"

Afgelopen week zond de Duitse zender ARD een exclusief interview met Snowden uit. Klik hier voor de volledige video van 30 minuten!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Waar is ons goud gebleven

De Nederlandsche Bank zegt 613 ton goud te bezitten. 11% daarvan is opgeslagen in Amsterdam. 20% van het goud is naar verluidt in Ottawa ondergebracht. Het ligt er al sinds de Tweede Wereldoorlog. Een andere 20% van het Nederlandse goud is in Londen.

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

IBAN, het nieuwe rekeningnummer

Het IBAN nummer is inmiddels bij de meeste mensen bekend. Helaas vooral vanwege de negatieve nieuwsberichten rondom het IBAN nummer. Het is een nummer dat doorgaans een stuk ingewikkelder oogt dan het vroegere rekeningnummer. Vanaf 1 februari 2014 moet het IBAN nummer gebruikt gaan worden. Maar wat is een IBAN nummer eigenlijk precies? Waarom hebben we deze nodig?

IBAN staat voor ‘International Bank Account Number’. Het gaat dus eigenlijk simpelweg om een internationaal rekeningnummer. Het nummer is nodig om de betalingen en de doelstellingen volgens de standaarden van de SEPA te doen. SEPA staat voor ‘Single Euro Payments Area’. Het gaat daarbij om een Europese betaalmarkt. Het doel is om verschillen tussen binnenlandse betalingen en betalingen binnen het gebied van de SEPA op te heffen. Binnenlandse en buitenlandse betalingen moeten dan dus even soepel verlopen.

Lees verder op geldhonger.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs